שיפודי שרימפס עם רוטב מנגו
מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 77 אוהדים. אם יש לכם חמאה, עיסת מנגו, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו שיפודי שרימפס עם רוטב טבילה מנגו, שיפודי שרימפס בגריל עם סלסה מנגו, ו שיפודי שרימפס ומנגו עם זיגוג גויאבה ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד רך.
מוסיפים עיסת מנגו ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הסוכר, פלפל אדום, כמון ומבשלים על אש נמוכה במשך 10-15 דקות.מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים כוסברה טרייה וסט aside.To הפוך את השרימפס: בקערה, לשלב את שמן הזית,הכמון, אבקת בצל, מלח פפריקה ופלפל.
מוסיפים את השרימפס, מערבבים למעיל ומקררים במשך 15 דקות.לאכול גריל על חום בינוני גבוה.
הסר את השרימפס ממרינדה ולהשליך את המרינדה. תשחיל את השרימפס על שיפודים. מסדרים את שיפודים על הגריל ומבשלים 2 עד 3 דקות לכל צד.
מגישים מיד עם רוטב מנגו על גבי או בצד.