שיפודים ארגנטינאים עם רוטב סטייק חומץ שרי ובצל ירוק בגריל
שיפודים ארגנטינאים עם רוטב סטייק חומץ שרי ובצל ירוק בגריל עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 1312 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 54% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות והרימו פלפלי ג'לפנו, פטרוזיליה עלים שטוחים, מולסה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 12 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה אדיר. נסו תבלין ספרדי שפשף עין צלע עם רוטב סטייק חומץ שרי, מתלה חזיר בגריל עם רוטב מנגל חומץ שרי, ו סטייק בגריל וביצים בסגנון ארגנטינאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הפטרוזיליה, הכוסברה, השום, הפלפלים והשמן במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
פטרוזיליה
פלפלים
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה, מוסיפים את הבקר וזורקים לציפוי בתערובת. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מחממים את הגריל לגובה. משפדים 2 חתיכות מהבקר על 2 שיפודים כך שהבשר מונח שטוח על הגריל. מתבלים את הבשר משני הצדדים במלח ופלפל וצולים על הגריל עד להזהבה, חרוך מעט משני הצדדים ומבושל עד בינוני-נדיר, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
גריל
5
מברישים את הבצל הירוק בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים 2 עד 3 דקות לכל צד או עד שחרוך מעט ופשוט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
מגישים שיפודים עם בצל ירוק בגריל ורוטב סטייק חומץ שרי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייק
בצל ירוק
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
7
מערבבים את הפטרוזיליה, הכוסברה, השום, הפלפלים והשמן במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
פטרוזיליה
פלפלים
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
8
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה, מוסיפים את הבקר וזורקים לציפוי בתערובת. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
מחממים את הגריל לגובה. משפדים 2 חתיכות מהבקר על 2 שיפודים כך שהבשר מונח שטוח על הגריל. מתבלים את הבשר משני הצדדים במלח ופלפל וצולים על הגריל עד להזהבה, חרוך מעט משני הצדדים ומבושל עד בינוני-נדיר, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
גריל
10
מברישים את הבצל הירוק בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים 2 עד 3 דקות לכל צד או עד שחרוך מעט ופשוט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
מגישים שיפודים עם בצל ירוק בגריל ורוטב סטייק חומץ שרי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייק
בצל ירוק
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
12
מניחים את הפלפלים, החומץ, החרדל, חזרת, הדבש, המולסה, ווסטרשייר, המלח והפלפל במעבד מזון או בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. יכול להתבצע 1 יום מראש וקירור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב ווסטרשייר
חזרת
מולסה
חרדל
פלפלים
חומץ
דבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
13
מניחים את הפלפלים, החומץ, החרדל, חזרת, הדבש, המולסה, ווסטרשייר, המלח והפלפל במעבד מזון או בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. יכול להתבצע 1 יום מראש וקירור.