קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות80
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

שישה עשר ספייס שפשף סלט יון עם גבינת עיזים בגיל, עולש לבן ופטריות בר

שישה עשר ספייס שפשף סלט יון עם גבינת עיזים בגיל, עולש לבן ופטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שישה עשר ספייס שפשף סלט יון עם גבינת עיזים בגיל, עולש לבן פטריות בר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 811 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, שמן זית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, פטריות בר, סלק קלוי וסלט גבינת עיזים עם פירה בצל, ו כרוב וסלט פארו עם גבינת עיזים מיושנת.

הוראות

1
שדיים העונה עם מלח משני הצדדים. לדלות שדיים לשפשף, צד העור למטה בלבד, הקשה על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מבשלים את יון, לשפשף בצד למטה, במחבת עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. הפוך ומבשל במשך 2 עד 3 דקות עבור doneness בינוני. מחלקים את עולש לבן בין 4 צלחות. חותכים את יון על ההטיה לתוך 4 פרוסות ולסדר על גבי עולש.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מפזרים עם גבינת עיזים. מצקת את ויניגרט פטריות בר בקלילות מעל הירוקים ויריונים ומסביב לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
4
מקשטים עם עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5
מערבבים את כל החומרים בקערה. ישמור מאוחסן במיכל אטום במשך 6 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מקציפים יחד את החומץ, שאלוט וחרדל בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא בשמן זית לטאטא עד emulsified, לטאטא בשמן כמהין ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מקפלים את הפטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן כמהיןשמן כמהין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עולש לבן, גזוז, שטף, וטופח יבשעולש לבן, גזוז, שטף, וטופח יבש2חתיכות טופי הית' ברצ'ילה דה ארבולצ'ילה דה ארבול11 כף אורגנו מיובשאבקת pasilla צ'ילהאבקת pasilla צ'ילה2חתיכות טופי הית' בראבקת צ'יפוטלה צ' ילהאבקת צ'יפוטלה צ' ילה4שרימפס וורידיםעירית קצוצה דק, לקישוטעירית קצוצה דק, לקישוט2חתיכות טופי הית' ברבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס2חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שדיים יוןשדיים יון2חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת עיזים מיושנת, מתפוררתגבינת עיזים מיושנת, מתפוררת2חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםציפורן טחוןציפורן טחון11 כף אורגנו מיובשכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname11 כף אורגנו מיובששומר קרקעשומר קרקע2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע11 כף אורגנו מיובשסוכר חום בהירסוכר חום בהיר227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות בר (oyster, cremini, ו shiitake) קצוץפטריות בר (oyster, cremini, ו shiitake) קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4שרימפס וורידיםמלחמלח4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1קטןשאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםשמן כמהין לבןשמן כמהין לבן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שרדונהחומץ שרדונה