שישה עשר ספייס שפשף סלט יון עם גבינת עיזים בגיל, עולש לבן ופטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שישה עשר ספייס שפשף סלט יון עם גבינת עיזים בגיל, עולש לבן פטריות בר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 811 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, שמן זית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, פטריות בר, סלק קלוי וסלט גבינת עיזים עם פירה בצל, ו כרוב וסלט פארו עם גבינת עיזים מיושנת.
הוראות
1
שדיים העונה עם מלח משני הצדדים. לדלות שדיים לשפשף, צד העור למטה בלבד, הקשה על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מבשלים את יון, לשפשף בצד למטה, במחבת עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. הפוך ומבשל במשך 2 עד 3 דקות עבור doneness בינוני. מחלקים את עולש לבן בין 4 צלחות. חותכים את יון על ההטיה לתוך 4 פרוסות ולסדר על גבי עולש.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב
זיתים, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מפזרים עם גבינת עיזים. מצקת את ויניגרט פטריות בר בקלילות מעל הירוקים ויריונים ומסביב לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ירוק
ציוד שתשתמש בו
מצקת
4
מקשטים עם עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5
מערבבים את כל החומרים בקערה. ישמור מאוחסן במיכל אטום במשך 6 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
מקציפים יחד את החומץ, שאלוט וחרדל בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא בשמן זית לטאטא עד emulsified, לטאטא בשמן כמהין ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מקפלים את הפטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שמן כמהין
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה