שישה עשר ספייס שפשף סלט יון עם גבינת עיזים בגיל, עולש לבן ופטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שישה עשר ספייס שפשף סלט יון עם גבינת עיזים בגיל, עולש לבן פטריות בר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 811 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, שמן זית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, פטריות בר, סלק קלוי וסלט גבינת עיזים עם פירה בצל, ו כרוב וסלט פארו עם גבינת עיזים מיושנת.
הוראות
1
שדיים העונה עם מלח משני הצדדים. לדלות שדיים לשפשף, צד העור למטה בלבד, הקשה על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מבשלים את יון, לשפשף בצד למטה, במחבת עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. הפוך ומבשל במשך 2 עד 3 דקות עבור doneness בינוני. מחלקים את עולש לבן בין 4 צלחות. חותכים את יון על ההטיה לתוך 4 פרוסות ולסדר על גבי עולש.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים עם גבינת עיזים. מצקת את ויניגרט פטריות בר בקלילות מעל הירוקים ויריונים ומסביב לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
ויניגרט
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ירוק
ציוד שתשתמש בו
מצקת
4
מקשטים עם עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
5
מערבבים את כל החומרים בקערה. ישמור מאוחסן במיכל אטום במשך 6 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8
מקציפים יחד את החומץ, שאלוט וחרדל בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא בשמן זית לטאטא עד emulsified, לטאטא בשמן כמהין ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מקפלים את הפטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן כמהין
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)