שכבות ארוחת בוקר בייקון ותפוחי אדמה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את סטרטן ארוחת הבוקר של בייקון ותפוחי אדמה. מתאים ל-12 מנות. תמורת $2.25 למנה , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 710 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . אם יש לך תפוחי אדמה, חלב, פרחי ברוקולי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: שכבות פטריות ובייקון ידידותיות לדמות , שכבות ארוחת בוקר ושכבות גבינה וכרישה .
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה ובייקון במחבת גדולה על אש בינונית 15 עד 20 דקות. או עד שהבייקון פריך ותפוחי האדמה רכים, תוך ערבוב מדי פעם; לְנַקֵז.
שלבו תערובת תפוחי אדמה, לחם, ברוקולי וכוס גבינה מגוררת; כף לתוך תבנית אפייה בגודל 13x9 אינץ' מרוססת בתרסיס בישול.
טורפים בקערה בינונית ממרח גבינת שמנת, ביצים ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה. להקציף בהדרגה חלב; יוצקים על תערובת הלחם. (צריך להרטיב את קוביות הלחם באופן שווה.) מכסים. מקררים 2 שעות.
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס.
אופים שכבות, מכוסות, 40 עד 45 דקות. או עד שהסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה.
מפזרים את שארית הגבינה המגוררת; לאפות, ללא כיסוי, 10 דקות. או עד להמסה.