שכבות נקניק איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק איטלקי סטרטן. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 313 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי, גבינת צ'דר קלה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. נסו שכבות נקניק איטלקי, שכבות נקניק איטלקיות מלוחות, ו שכבת נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם תרסיס בישול nonstick. נקניק חום במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שכבר לא ורוד, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים ברוקולי ופלפל פעמון; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות או עד שהירקות רכים.
מניחים קוביות מאפין אנגלית בתבנית אפייה מרוססת. למעלה עם תערובת נקניק.
מקציפים ביצים בקערה גדולה.
מוסיפים חלב, מלח ובזיליקום; מכים היטב.
מפזרים גבינת פרמזן. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 4 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350ºF. לחשוף תבנית אפייה; אופים 40 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.