הליבוט עלומה עם ויניגרט בייקון חם הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 419 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ יין, שיני שום, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עלומה עם ויניגרט Herbed, ארוחת בוקר ברוסקטה עם פרושוטו, ביצים עלומות, ויניגרט חרדל חם, ו סלט ארוגולה חם של מיכאל רולמן עם בייקון וביצים שלוקות.
הוראות
1
שלב הראשון 8 מרכיבים בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה, הזמנת מרק תערובת ירקות. להחזיר מרק למחבת; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף דגים למחבת. לבשל 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.