קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

שלוש אפונה עם שעורה, צ'ילה & שום ירוק

שלוש אפונה עם שעורה, צ'ילה & שום ירוק
שלוש אפונה עם שעורה, צ'ילה & שום ירוק יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . אם יש לכם שמן שומשום אסיאתי, עלי ליים כפיר, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט שעורה עם שום ירוק אפונה הצמד, אפונה הצמד סוכר ואפונה מתוקה עם ויניגרט שום צ'ילה חם, ו מרק ביזון ושעורה רזה עם אפונה ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול חצי מלא מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים את האפונה האפונה ואת האפונה ומבשלים עד רך-פריך, על 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הירקות למסננת ולשטוף מתחת למים קרים. תניח בצד. להחזיר את הסיר לרתיחה, להוסיף את השעורה ומבשלים עד במכרז, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שעורהשעורה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
לנקז ולהניח בצד.
4
בקערה קטנה, לטאטא יחד את חומץ האורז, רוטב סויה, 2 כפות מים, סוכר חום, וsambal oelek עד מעורבב. במחבת גדולה וכבדה על חום גבוה, מחממים את שמן השומשום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
סמבל אולקסמבל אולק
כָּתֵףכָּתֵף
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
מוסיפים את השום הירוק, הבצל הירוק ועלי ליים ומערבבים עד שהבצל הירוק רך, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עלי לייםעלי ליים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
6
מוסיפים את האפונה, האפונה והשעורה השמורות יחד עם יורה האפונה ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורהאפונה יורה
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שעורהשעורה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
יוצקים את תערובת רוטב הסויה ומערבבים וזורקים עד יורה אפונה אפונה במכרז ואת הנוזל נספג, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורהאפונה יורה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מעבירים למנה חמה ומגישים.
9
Reprinted with permission from Kitchen Garden Cookbook by Jeanne Kelley, © 2013 Weldon Owen