קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שלוש-באחד עוגת פירות תיקון סיר

שלוש-באחד עוגת פירות תיקון סיר
מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם קרום עוגה, מילוי פאי אוכמניות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. קל לרסס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, מערבבים מרכיבים בסיסיים. ספריי ידיים או כף עם ספריי בישול. עם ידיים או כף, לחץ על תערובת שווה בתחתית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כף פאי תפוחים מילוי לרוחב במרכז צלחת מעל הבסיס. כפית שנותרה 2 סתימות עוגה על הצדדים של מילוי תפוח, יצירת 3 שורות נפרדות של מילוי עוגה. כדי להפוך את החלק העליון תיקון, לפרוש את שני הקרום לחתוך לרצועות רחב 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח תופח מעצמו, לא מנופהקמח תופח מעצמו, לא מנופה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מניחים רצועות על החלק העליון של הפרי בכל צורה שתרצה, זמירה את הקצוות אם הם תלויים על הצדדים אבל משאיר כמה שטחים פתוחים לחום לברוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
אופים 1 שעה או עד חום זהוב. מגניב לפחות 20 עד 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®