קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

שלוש גבינה לזניה עם פטריות פורצ'יני ומתכון תרד

שלוש גבינה לזניה עם פטריות פורצ'יני ומתכון תרד
שלוש גבינה לזניה עם פטריות פורצ'יני ומתכון תרד יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 536 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פלפל, גבינת comté, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו רביולי תפוחי אדמה וגבינה עם פטריות פורצ'יני, תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, ו תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעטוף את porcinis מיובש בכותנה קשורה עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
2
מחממים את החלב בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה עד בועות קטנות טופס. תוריד את החום והנח את הפורצ ' יני בחלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
תן לו תלול במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.בינתיים, להמיס את 1 כפית חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את התרד, מלח וכמה טחנות של פלפל שחור ולהקטין את החום בינוני. לבשל, לזרוק מדי פעם, עד התרד התכווץ בחצי אבל הוא עדיין ירוק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מעבירים את התרד לקערה כדי להתקרר. תמחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים את שמן הזית ו 1 כף חמאה במחבת על חום בינוני. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל והשום למחבת. Sauté, ערבוב רק עד הבצל מתרכך; להוסיף את הפטריות הטריות. מבשלים עד הפטריות להתחיל להראות קצת חום, על 10 דקות מעל חום בינוני. תוריד את המחבת מהחום ותניח אותה בצד.לאחר 1 שעה, לסחוט כמה שיותר חלב מתוך porcinis כפי שאתה יכול לתוך קערה. רוקן את הפטריות לקערה אחרת וזרוק את הגבינה.באמצעות חלב פורצ ' יני, הנותרים 2 כפות חמאה קמח, לעשות בשמל (ראה הוראות נפרדות).מחממים את התנור ל 204°. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה עבור הפסטה. חמאה מחבת לזניה או צלחת אפייה עמוקה.מבשלים את הפסטה ומחלקים את הפטריות לשלוש מנות שוות והתרד לשתי מנות שוות, ומכינים את כל הגבינות ואת בשמל להשכבה.עבור השכבה התחתונה, מסדרים את הפסטה המתחילה במרכז המחבת ונותנים למחצית התחתונה של כל גיליון פסטה לעטוף על צדי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
מים נוספיםמים נוספים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מפזרים שליש מהפטריות על שכבת הפסטה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מפזרים קלות עם שליש של Gruyère.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
9
הוסף עוד שכבת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
להוסיף רוטב בשמל, להחליק אותו על הפסטה. מסדרים חצי התרד על הפסטה העליון עם חצי ממרח בלאן, להפיל כפות קטנות על גבי התרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
הוסף עוד שכבה מסודרת של פסטה.חזור עם עוד פטריות שכבת Gruyère, יותר פסטה ועוד בשמל, spinac, ו permage שכבת בלאן. לאחר שכבת הפטריות הסופית, מקפלים את קצוות הפסטה שהיו תלויים על הצדדים פאן כל הזמן הזה. תן את החלק העליון שכבת אור סופית של בשמל, להחליק אותו באופן שווה על הפסטה, מפזרים פרמזן, ולכסות את החלק העליון עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
GruyereGruyere
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ולהקטין את טמפרטורת התנור ל 177°. לבשל עד הגבינה על גבי מבעבע ומתחיל חום, עוד 15 עד 20 דקות. תוציא את הלזניה מהתנור ותיתן לה להתקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.נסה את מתכונים לזניה אלה על מזון הרפובליקה: לזניה ארטישוק שמנת
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
אופים מתכון
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
עוף צלוי מתכון לזניה חצילים בגריל
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
15
מתכון לזניה בטן חזיר משך
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך