שלוש גבינה לזניה עם פטריות פורצ'יני ומתכון תרד
שלוש גבינה לזניה עם פטריות פורצ'יני ומתכון תרד יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 536 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פלפל, גבינת comté, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו רביולי תפוחי אדמה וגבינה עם פטריות פורצ'יני, תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, ו תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף את porcinis מיובש בכותנה קשורה עם חוט.
מחממים את החלב בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה עד בועות קטנות טופס. תוריד את החום והנח את הפורצ ' יני בחלב.
תן לו תלול במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.בינתיים, להמיס את 1 כפית חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיף את התרד, מלח וכמה טחנות של פלפל שחור ולהקטין את החום בינוני. לבשל, לזרוק מדי פעם, עד התרד התכווץ בחצי אבל הוא עדיין ירוק, על 3 דקות.
מעבירים את התרד לקערה כדי להתקרר. תמחק את המחבת.
מחממים את שמן הזית ו 1 כף חמאה במחבת על חום בינוני. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל והשום למחבת. Sauté, ערבוב רק עד הבצל מתרכך; להוסיף את הפטריות הטריות. מבשלים עד הפטריות להתחיל להראות קצת חום, על 10 דקות מעל חום בינוני. תוריד את המחבת מהחום ותניח אותה בצד.לאחר 1 שעה, לסחוט כמה שיותר חלב מתוך porcinis כפי שאתה יכול לתוך קערה. רוקן את הפטריות לקערה אחרת וזרוק את הגבינה.באמצעות חלב פורצ ' יני, הנותרים 2 כפות חמאה קמח, לעשות בשמל (ראה הוראות נפרדות).מחממים את התנור ל 204°. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה עבור הפסטה. חמאה מחבת לזניה או צלחת אפייה עמוקה.מבשלים את הפסטה ומחלקים את הפטריות לשלוש מנות שוות והתרד לשתי מנות שוות, ומכינים את כל הגבינות ואת בשמל להשכבה.עבור השכבה התחתונה, מסדרים את הפסטה המתחילה במרכז המחבת ונותנים למחצית התחתונה של כל גיליון פסטה לעטוף על צדי המחבת.
מפזרים שליש מהפטריות על שכבת הפסטה התחתונה.
מפזרים קלות עם שליש של Gruyère.
להוסיף רוטב בשמל, להחליק אותו על הפסטה. מסדרים חצי התרד על הפסטה העליון עם חצי ממרח בלאן, להפיל כפות קטנות על גבי התרד.
הוסף עוד שכבה מסודרת של פסטה.חזור עם עוד פטריות שכבת Gruyère, יותר פסטה ועוד בשמל, spinac, ו permage שכבת בלאן. לאחר שכבת הפטריות הסופית, מקפלים את קצוות הפסטה שהיו תלויים על הצדדים פאן כל הזמן הזה. תן את החלק העליון שכבת אור סופית של בשמל, להחליק אותו באופן שווה על הפסטה, מפזרים פרמזן, ולכסות את החלק העליון עם רדיד אלומיניום.
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ולהקטין את טמפרטורת התנור ל 177°. לבשל עד הגבינה על גבי מבעבע ומתחיל חום, עוד 15 עד 20 דקות. תוציא את הלזניה מהתנור ותיתן לה להתקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.נסה את מתכונים לזניה אלה על מזון הרפובליקה: לזניה ארטישוק שמנת
עוף צלוי מתכון לזניה חצילים בגריל