קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות1
ציון בריאות76
מגזין

שלוש לזניית גבינה

שלוש לזניית גבינה
שלוש לזניה גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם קלוריות 5124, 266 גרם חלבון ו 234 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %75 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . גשו לסופר וקנו ביצים, שום, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה עם רוטב לבן-לזניה עם טוויסט, רוטב גבינת מוצרלה לבן, ארבע לזניית גבינה, ו לזניה עם ארבע גבינות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולהניח לזניה שטוחה על נייר כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
בקערה בינונית, מערבבים היטב ריקוטה, פרמזן, ביצים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בסיר בינוני, שמן חום מעל חום בינוני ושום לטגן במשך 2 דקות; מערבבים ברוטב פסטה ותבלינים איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
רוטב פסטהרוטב פסטה
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
רוטב חום עד התחמם דרך, ערבוב מדי פעם, 2 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
6
מורחים 1/2 כוס רוטב בתחתית צלחת אפייה 9x13. מכסים בשכבת אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מורחים חצי מתערובת הריקוטה על אטריות; למעלה עם שכבת אטריות אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מורחיםמורחים
8
יוצקים 1 1/2 כוסות רוטב על אטריות, ולהפיץ את ריקוטה הנותרים על הרוטב. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב ומפזרים מוצרלה על כל. מכסים בנייר כסף משומן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פסטהפסטה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
אופים 45 דקות, או עד גבינה הוא מבעבע העליון הוא זהב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.