שלוש לזניית גבינה
שלוש לזניה גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם קלוריות 5124, 266 גרם חלבון ו 234 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %75 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . גשו לסופר וקנו ביצים, שום, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה עם רוטב לבן-לזניה עם טוויסט, רוטב גבינת מוצרלה לבן, ארבע לזניית גבינה, ו לזניה עם ארבע גבינות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולהניח לזניה שטוחה על נייר כדי להתקרר.
בקערה בינונית, מערבבים היטב ריקוטה, פרמזן, ביצים, מלח ופלפל.
בסיר בינוני, שמן חום מעל חום בינוני ושום לטגן במשך 2 דקות; מערבבים ברוטב פסטה ותבלינים איטלקי.
רוטב חום עד התחמם דרך, ערבוב מדי פעם, 2 עד 5 דקות.
מורחים 1/2 כוס רוטב בתחתית צלחת אפייה 9x13. מכסים בשכבת אטריות.
מורחים חצי מתערובת הריקוטה על אטריות; למעלה עם שכבת אטריות אחרת.
יוצקים 1 1/2 כוסות רוטב על אטריות, ולהפיץ את ריקוטה הנותרים על הרוטב. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב ומפזרים מוצרלה על כל. מכסים בנייר כסף משומן.
אופים 45 דקות, או עד גבינה הוא מבעבע העליון הוא זהב.