שלוש קציץ בשר
שלושה קציץ בשר דורש פחות או יותר 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 430 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו מלח, פלפל טחון, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו קציץ בשר סיציליאני רול - Light, כדורי בשר בריאים יותר, קלים יותר או קציץ בשר, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מניחים את הבצל והגזר לסיר, ויוצקים את מרק הבשר. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ולהפחית את החום לרתיחה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות רכים, על 8 דקות. שים את הירקות והמרק בצד.
בקערה גדולה, להכות את הביצים, ומערבבים פירורי לחם, בזיליקום, מלח ופלפל שחור. אפשר לתערובת לעמוד במשך 5 דקות כדי להרטיב את הפירורים, ומערבבים קלות בטורקיה, בשר בקר ונקניק חזיר.
מערבבים את הבצל מבושל, גזר, מרק בשר.
מניחים את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן. בקערה, מערבבים את מרק העגבניות, חומץ בלסמי וחרדל דיז ' ון יחד, ומפיצים את התערובת על קציץ הבשר.
אופים עד כיכר כבר לא ורוד במרכז ומדחום בשר לקרוא מיידית קורא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C), על 1 1/2 שעות.