שליו בגריל עם מולסה רימונים וזיגוג חזרת עם אגוזי מלך חריפים ויניגרט קלמנטינה
שליו בגריל עם מולסה רימונים וזיגוג חזרת עם אגוזי מלך חריפים ויניגרט מנדרינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 71 גרם חלבון, 69 גרם שומן, ובסך הכל של 1173 קלוריות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה דיאטה. גשו לסופר וקנו מים, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. נסו טונה קופטה עם מולסה רימונים-זיגוג מנטה עם חומוס חריף כתוש, תרנגולות קורניש עם זיגוג רימון-מולסה, ו סלט נבטי בריסל עם אגוזי לוז, פרמזן ויניגרט מולסה רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את כל החומרים בקערה קטנה.;
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים מחבת גריל. מתבלים שליו במלח ופלפל לפי הטעם. צולים את צד העור כלפי מטה במשך 2-3 דקות עד להזהבה, הופכים ומברישים בזיגוג. גריל במשך 3-4 דקות יותר, להסיר ומברשת עם זיגוג יותר.;
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב שומשום יפני מוכן
שליו
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
3
מניחים סוכר, מים וקאיין בסיר קטן ומבשלים על אש גבוהה עד לקרמל בצבע בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים אגוזי מלך וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
5
מוציאים בעזרת כף מחוררת לתבנית מרופדת בנייר אפייה. ויניגרט קלמנטינה 2 כוסות מיץ קלמנטינה 1 כוס מיץ תפוזים 3 כפות חומץ יין אדום 2 כפות בצל סגול קצוץ גס 2 שיני שום, קצוץ גס 1 כף אבקת צ 'ילה אנצ' ו 1 כף דבש 1 כפית מחית צ ' יפוטלה 3/4 כוס שמן זית מלח ופלפל גרוס טרי
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
מיץ מנדרינה
מחית צ 'יפוטלה צ' ילה
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ויניגרט
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
מנדרינה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מניחים מיץ קלמנטינה ומיץ תפוזים בסיר קטן ומבשלים עד להפחתה של 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינה
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מניחים סירופ, חומץ יין אדום, בצל, שום, אבקת צ 'ילי, דבש וצ' יפוטלה בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את שמן הזית עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.