שליו הבחירה של המלכה עם תאנה ורוטב תאריך
שליו הבחירה של המלכה עם תאנה ורוטב תאריך הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2131 קלוריות, 173 גרם חלבון ו 136 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, תאריכים, שליו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוגת תאריך המלכה אליזבת, בצק פיצה תוצרת בית ורוטב-הבחירה Italiana, ו רוטב הטבילה של בורגר קווין (מתכונים דומים).
הוראות
בתחילת היום, מניחים את הלימונים בקערה קטנה של במיקרוגל אותם במשך כ 3 דקות כדי לשחרר את השמנים האתריים. להפריש בקצרה עד שהם פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד. יש לשטוף את השליו ויבש עם מגבות נייר. מניחים את השליו בקערה לא תגובתית וסוחטים את מיץ הלימון, ואז מתבלים בנדיבות עם פלפל שחור טחון טרי.
בואו לשבת בקירור במשך כ 3 או 4 שעות.
בעוד השליו הם marinating, להפוך את הרוטב.
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה במחבת חתוכה בינונית ומוסיפים את הבצלטים עד שקופים למחצה. Deglaze המחבת עם היין האדום, ומערבבים תאנים ותאריכים ולתת רוטב להפחית בחצי. עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל לפי הצורך.
בפרק, השליו נצלה על שיפוד. אם יש לך סידור rotisserie אתה יכול לצלות אותם ככה. אחרת, מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מערבבים שמן זית עם רוזמרין, טימין, ומלח, ולשפשף על פני השטח של השליו. צלוי עד רך אבל עדיין עסיסי, כ -20 דקות.
מגישים עם תאנה ורוטב תאריך.