שליו מייפל מזוגג עם Ragout שעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 789 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך רוטב מייפל חום, טימין, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: שעועית לבנה Ragout, שעועית לבנה Ragout עם טוסט, ו פטריות, שעועית לבנה וleek Ragoût.
הוראות
1
הסר את השד ואת עצמות הגב מן שליו; להגדיר שליו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שליו
2
בצל מטובל במחבת nonstick מעל חום נמוך 10 דקות או עד השחמה; מוסיפים סוכר ופטריות, ומטוגנים עד רך. מערבבים בחומץ ואת 4 החומרים הבאים. כף לתוך חללי שליו, מאובטח עם מרים עץ. הכנס כנפיים מתחת, ומקם, צד השד למעלה, בתבנית אפייה 2 ליטר בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שליו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד שנעשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים מעל מיטה של שעועית לבנה Ragout; טפטוף באופן שווה עם רוטב מייפל חום.