קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות58
מגזין

שליו צלוי עם פטריות בר

שליו צלוי עם פטריות בר
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? שליו קלוי עם פטריות בר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 111 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 1134 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם של שליו ללא עצמות למחצה, שמנת כבדה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס קלוי ופטריות בר, פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום, ו קערות פולנטה מרווה עם כרוב ניצנים קלוי ופטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי לנקות את הפטריות, לשטוף בקערה של מים קרים, לזרוק בעדינות כדי לא לפגוע בהם. חזור 2 פעמים. באמצעות סכין קיצוץ, לקצץ את הקצוות לגרד את הגבעולים, הסרת השכבה החיצונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו לייבש ביסודיות על מגבות נייר בטמפרטורת החדר או שנחשף במקרר שלך—זה יכול לקחת עד כמה שעות וניתן לעשות את זה יום קודם.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
במחבת sauté גדול על חום גבוה, לחמם את 1 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד להשחמה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את היציאה, גירוד כל ביטים חומים על הקרקעית. להפחית עד הנוזל הוא עקביות syrupy, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
יציאהיציאה
5
במעבד מזון מצויד להב פלדה, מחית את קוביות העוף וכבדים; לאט להוסיף את החלבונים ביצה, ואז את הקרם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מערבבים עד משולב היטב. להעביר את רסק העופות דרך מסננת בסדר רשת לקערה. בערך לקצוץ את פטריות מקורר ולהוסיף (עם כל מיץ שיורית) לקערה עם רסק עופות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עופותעופות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחממים התנור ל 163°. העונה שליו מבפנים ומבחוץ עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
סקופ את מחית העופות לתוך שקית צנרת מאפה מצויד קצה עגול 1/2 אינץ 'או שקית אחסון פלסטיק גדולה עם פינה אחת 1/2 אינץ' חתוך. מחית צינור לתוך כל גוף שליו ולקשור את הרגליים יחד עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
עופותעופות
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
9
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או תחתית כבדה ovenproof sauté על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף את הנותרים 1 כף שמן חום את השליו על כל הצדדים. ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
דַק-דַק-
11
להעביר את המחבת לתנור (להשתמש בשני מחבתות או להעביר למחבת צלייה גדולה במידת הצורך) ולצלות את השליו במשך 30 דקות, או עד מדחום בשר מוכנס במרכז רשם שליו 68°.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
תן לנוח במחבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
Reprinted with permission from Summerland: Recipes for Celebrating with Southern Hospitality by Anne סטיילס Quatrano. © 2013 Anne Quatrano; photographs © 2013 Brian Woodcock. Published by Rizzoli International Publications, Inc.