שליו צלוי עם פטריות בר
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? שליו קלוי עם פטריות בר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 111 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 1134 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם של שליו ללא עצמות למחצה, שמנת כבדה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס קלוי ופטריות בר, פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום, ו קערות פולנטה מרווה עם כרוב ניצנים קלוי ופטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לנקות את הפטריות, לשטוף בקערה של מים קרים, לזרוק בעדינות כדי לא לפגוע בהם. חזור 2 פעמים. באמצעות סכין קיצוץ, לקצץ את הקצוות לגרד את הגבעולים, הסרת השכבה החיצונית.
בואו לייבש ביסודיות על מגבות נייר בטמפרטורת החדר או שנחשף במקרר שלך—זה יכול לקחת עד כמה שעות וניתן לעשות את זה יום קודם.
במחבת sauté גדול על חום גבוה, לחמם את 1 כפית שמן.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד להשחמה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את היציאה, גירוד כל ביטים חומים על הקרקעית. להפחית עד הנוזל הוא עקביות syrupy, על 10 דקות.
במעבד מזון מצויד להב פלדה, מחית את קוביות העוף וכבדים; לאט להוסיף את החלבונים ביצה, ואז את הקרם.
מערבבים עד משולב היטב. להעביר את רסק העופות דרך מסננת בסדר רשת לקערה. בערך לקצוץ את פטריות מקורר ולהוסיף (עם כל מיץ שיורית) לקערה עם רסק עופות.
מחממים התנור ל 163°. העונה שליו מבפנים ומבחוץ עם מלח.
סקופ את מחית העופות לתוך שקית צנרת מאפה מצויד קצה עגול 1/2 אינץ 'או שקית אחסון פלסטיק גדולה עם פינה אחת 1/2 אינץ' חתוך. מחית צינור לתוך כל גוף שליו ולקשור את הרגליים יחד עם חוט הקצב.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או תחתית כבדה ovenproof sauté על חום בינוני.
הוסף את הנותרים 1 כף שמן חום את השליו על כל הצדדים. ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות.
להעביר את המחבת לתנור (להשתמש בשני מחבתות או להעביר למחבת צלייה גדולה במידת הצורך) ולצלות את השליו במשך 30 דקות, או עד מדחום בשר מוכנס במרכז רשם שליו 68°.
תן לנוח במחבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.
Reprinted with permission from Summerland: Recipes for Celebrating with Southern Hospitality by Anne סטיילס Quatrano. © 2013 Anne Quatrano; photographs © 2013 Brian Woodcock. Published by Rizzoli International Publications, Inc.