קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות58
מגזין

שליו צלוי עם פטריות בר

שליו צלוי עם פטריות בר
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? שליו קלוי עם פטריות בר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 111 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 1134 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם של שליו ללא עצמות למחצה, שמנת כבדה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס קלוי ופטריות בר, פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום, ו קערות פולנטה מרווה עם כרוב ניצנים קלוי ופטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי לנקות את הפטריות, לשטוף בקערה של מים קרים, לזרוק בעדינות כדי לא לפגוע בהם. חזור 2 פעמים. באמצעות סכין קיצוץ, לקצץ את הקצוות לגרד את הגבעולים, הסרת השכבה החיצונית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו לייבש ביסודיות על מגבות נייר בטמפרטורת החדר או שנחשף במקרר שלך—זה יכול לקחת עד כמה שעות וניתן לעשות את זה יום קודם.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
במחבת sauté גדול על חום גבוה, לחמם את 1 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד להשחמה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את היציאה, גירוד כל ביטים חומים על הקרקעית. להפחית עד הנוזל הוא עקביות syrupy, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
יציאהיציאה
5
במעבד מזון מצויד להב פלדה, מחית את קוביות העוף וכבדים; לאט להוסיף את החלבונים ביצה, ואז את הקרם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מערבבים עד משולב היטב. להעביר את רסק העופות דרך מסננת בסדר רשת לקערה. בערך לקצוץ את פטריות מקורר ולהוסיף (עם כל מיץ שיורית) לקערה עם רסק עופות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עופותעופות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מחממים התנור ל 163°. העונה שליו מבפנים ומבחוץ עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
סקופ את מחית העופות לתוך שקית צנרת מאפה מצויד קצה עגול 1/2 אינץ 'או שקית אחסון פלסטיק גדולה עם פינה אחת 1/2 אינץ' חתוך. מחית צינור לתוך כל גוף שליו ולקשור את הרגליים יחד עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
עופותעופות
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
9
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או תחתית כבדה ovenproof sauté על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הוסף את הנותרים 1 כף שמן חום את השליו על כל הצדדים. ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
להעביר את המחבת לתנור (להשתמש בשני מחבתות או להעביר למחבת צלייה גדולה במידת הצורך) ולצלות את השליו במשך 30 דקות, או עד מדחום בשר מוכנס במרכז רשם שליו 68°.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
תן לנוח במחבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
Reprinted with permission from Summerland: Recipes for Celebrating with Southern Hospitality by Anne סטיילס Quatrano. © 2013 Anne Quatrano; photographs © 2013 Brian Woodcock. Published by Rizzoli International Publications, Inc.