קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות45
מגזין

שליו צלוי עם תפוחים ופקאנים

שליו צלוי עם תפוחים ופקאנים
שליו צלוי עם תפוחים ופקאנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1021 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פקאן, שמן זית, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שליו צלוי עם הפחתת בלסמי, פיקניק קרוסטיני עם רוסטביף, צ'ימיצ' ורי וביצת שליו, ו שליו צלוי, כרישה סבוכה & ויניגרט תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
רבע וליבת התפוחים. לקצוץ חצי מהם ולהניח בצד. דק לחתוך את השארית לאורכו ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3
במחבת sauté בינונית, לחמם את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיף את הגזר, סלרי, שאלוט, תפוחים חתוכים לקוביות וsauté עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
5
מעבירים לקערה ומוסיפים את לחם התירס המתפורר, ואז מוסיפים את מרק העוף, חמאה מומסת, טימין ופקאנים קצוצים וזורקים ביסודיות עם הידיים כדי לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מפזרים את החלל של כל שליו עם מלח ופלפל, ואז דברים קצת תערובת לחם תירס בפנים. מתבלים את הצד החיצוני של השליו במלח ופלפל וקושרים את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
מחממים את השמן על חום גבוה במחבת sauté כבדה אטומה רק גדולה מספיק כדי להחזיק את השליו מבלי לגעת אחד בשני.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את השליו ואת הצור, מסתובבים מדי פעם, עד הזהב, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
9
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את השליו, במשך 6 עד 9 דקות; בשר השד עדיין צריך להיות צבע ורוד.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר את המחרוזת מהשליו לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
11
לשתות: Chinon, Jouget; פינו נואר, רמת בית אל
מרכיבים שתצטרך
פינו נוארפינו נואר
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות