קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות45
מגזין

שליו צלוי עם תפוחים ופקאנים

שליו צלוי עם תפוחים ופקאנים
שליו צלוי עם תפוחים ופקאנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1021 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פקאן, שמן זית, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שליו צלוי עם הפחתת בלסמי, פיקניק קרוסטיני עם רוסטביף, צ'ימיצ' ורי וביצת שליו, ו שליו צלוי, כרישה סבוכה & ויניגרט תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
רבע וליבת התפוחים. לקצוץ חצי מהם ולהניח בצד. דק לחתוך את השארית לאורכו ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
במחבת sauté בינונית, לחמם את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את הגזר, סלרי, שאלוט, תפוחים חתוכים לקוביות וsauté עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
5
מעבירים לקערה ומוסיפים את לחם התירס המתפורר, ואז מוסיפים את מרק העוף, חמאה מומסת, טימין ופקאנים קצוצים וזורקים ביסודיות עם הידיים כדי לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מפזרים את החלל של כל שליו עם מלח ופלפל, ואז דברים קצת תערובת לחם תירס בפנים. מתבלים את הצד החיצוני של השליו במלח ופלפל וקושרים את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
מחממים את השמן על חום גבוה במחבת sauté כבדה אטומה רק גדולה מספיק כדי להחזיק את השליו מבלי לגעת אחד בשני.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את השליו ואת הצור, מסתובבים מדי פעם, עד הזהב, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
9
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את השליו, במשך 6 עד 9 דקות; בשר השד עדיין צריך להיות צבע ורוד.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר את המחרוזת מהשליו לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
11
לשתות: Chinon, Jouget; פינו נואר, רמת בית אל
מרכיבים שתצטרך
פינו נוארפינו נואר
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,