שליו צלוי עם תפוחים ופקאנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1021 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פקאן, שמן זית, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שליו צלוי עם הפחתת בלסמי, פיקניק קרוסטיני עם רוסטביף, צ'ימיצ' ורי וביצת שליו, ו שליו צלוי, כרישה סבוכה & ויניגרט תפוחי אדמה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
רבע וליבת התפוחים. לקצוץ חצי מהם ולהניח בצד. דק לחתוך את השארית לאורכו ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
במחבת sauté בינונית, לחמם את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את הגזר, סלרי, שאלוט, תפוחים חתוכים לקוביות וsauté עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מעבירים לקערה ומוסיפים את לחם התירס המתפורר, ואז מוסיפים את מרק העוף, חמאה מומסת, טימין ופקאנים קצוצים וזורקים ביסודיות עם הידיים כדי לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתיכות פקאן
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מפזרים את החלל של כל שליו עם מלח ופלפל, ואז דברים קצת תערובת לחם תירס בפנים. מתבלים את הצד החיצוני של השליו במלח ופלפל וקושרים את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שליו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
7
מחממים את השמן על חום גבוה במחבת sauté כבדה אטומה רק גדולה מספיק כדי להחזיק את השליו מבלי לגעת אחד בשני.
מרכיבים שתצטרך
שליו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את השליו ואת הצור, מסתובבים מדי פעם, עד הזהב, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שליו
9
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את השליו, במשך 6 עד 9 דקות; בשר השד עדיין צריך להיות צבע ורוד.