קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

שלפוחיות על האחיות שלי

שלפוחיות על האחיות שלי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שלפוחיות על האחיות שלי. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 2 . גשו לסופר וקנו אורז, ביצים, פלפלים חריפים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: שלפוחיות על האחיות שלי, תבשיל שלוש אחיות, ו שלוש אחיות סוקוטש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הטורטיות על המחבת או בכל דרך שתרצו לחמם טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
במחבת סאוטה מעל חום בינוני, לשלב את האורז, מרק, עגבניות, פלפלים חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
נמעך את הכל ביחד.
4
בינתיים, לבשל את הביצים לצד שטוף שמש.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
5
כדי לשרת, לשים 1 קומץ של ארוגולה בתחתית שתי צלחות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
6
שים את הטורטיות זה לצד זה על גבי ארוגולה, ואת תערובת אורז שעועית על גבי טורטיות, מחלק אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
בזהירות להחליק את sunnies על גבי זה, ומגישים.
8
טעם
9
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
10
קני שופסין הוא שף אוטודידקט שפיתח סגנון משלו: הוא צובע מחוץ לקווים ואז משתמש בעפרונות הפנקייק שלו. 'הוא גר בגריניץ' וילג.Carolynn Carreño הוא עיתונאי עטור פרסים ג ' יימס בירד של 100 דרכים להיות פסטה, פעם על טארט, ו טוויסט של פרק כף היד. היא גרה בלוס אנג ' לס ובניו יורק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה