שמן זית מוזהב-תפוחי אדמה צלויים
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? תפוחי אדמה קלויים בשמן זית זהוב יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מלח ים כגון פלר דה sel, תפוחי אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה נהדר. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, פרמזן זהוב תפוחי אדמה קלויים, ו תפוחי אדמה קלויים זהובים עם מיונז צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לתוך 1 1/2-in. קוביות. מכניסים קערה גדולה, מכסים במים קרים, ומקררים בין לילה.*
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, על 10 דקות.
יוצקים לתוך מסננת ולתת לנקז יבש 10 דקות.
מניחים תפוחי אדמה בשכבה אחת במחבת אפייה גדולה.
טפטוף שווה עם שמן זית ומפזרים 1/2 כף. מלח; מערבבים בעדינות מעיל.
אופים תפוחי אדמה עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות, מפנה באמצע אפייה. תלולית תפוחי אדמה חמים על מגש או בקערת הגשה רדודה; מפזרים יותר מלח לפי הטעם.
* השריית תפוחי האדמה לפחות יום (ועד 2 ימים) קדימה עושה אותם אפילו יותר קרירים בצד החיצוני creamier באמצע.