קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות68
מגזין

שמן זית מוזהב-תפוחי אדמה צלויים

שמן זית מוזהב-תפוחי אדמה צלויים
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? תפוחי אדמה קלויים בשמן זית זהוב יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מלח ים כגון פלר דה sel, תפוחי אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה נהדר. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, פרמזן זהוב תפוחי אדמה קלויים, ו תפוחי אדמה קלויים זהובים עם מיונז צ'ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לתוך 1 1/2-in. קוביות. מכניסים קערה גדולה, מכסים במים קרים, ומקררים בין לילה.*
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים תנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
יוצקים לתוך מסננת ולתת לנקז יבש 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מניחים תפוחי אדמה בשכבה אחת במחבת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
טפטוף שווה עם שמן זית ומפזרים 1/2 כף. מלח; מערבבים בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
אופים תפוחי אדמה עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות, מפנה באמצע אפייה. תלולית תפוחי אדמה חמים על מגש או בקערת הגשה רדודה; מפזרים יותר מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
* השריית תפוחי האדמה לפחות יום (ועד 2 ימים) קדימה עושה אותם אפילו יותר קרירים בצד החיצוני creamier באמצע.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים