שמן שום פסטה עם ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 361 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ברוקולי, גבינת פרמזן, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במי הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 18 דקות. מתכונים דומים: שום מטוגן ברוקולי רב, Cavatelli עם ברוקולי מוקפץ ושום, ו שום מוקפץ ברוקולי-חריף.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית, השום והפלפל על אש בינונית עד ריחני. לאחר השום הפך זהב בצבע, להסיר אותו מהמחבת. אתה נשאר עם שמן חדור שום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן שום
שמן זית
שום
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף את הברוקולי למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הערה של קוק: להיות בטוח ברוקולי יבש לחלוטין לפני לזרוק אותו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
זרוק את הברוקולי למעיל עם השמן. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית עד שהברוקולי בקושי מאבד חלק מהקראנץ ' שלו, כ-5 דקות. הפעל את החום עד גבוה deglaze המחבת עם חומץ יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדום
מלח ופלפל
ברוקולי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הוסף כמה כפות מים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מים
7
הערה של קוק: השתמש במים פסטה אם הפסטה נעשתה טרי.
מרכיבים שתצטרך
מים
פסטה
8
מוסיפים את הפסטה וזורקים למעיל עם השמן. למעלה עם גבינת פרמזן להגשה.