שמנת חמוצה - עוגת קפה כתומה עם שוקולד-Pecan Streusel
גשו לסופר וקנו את כל הקמח למטרה, סוכר חום זהוב, שמנת, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו שמנת חמוצה - עוגת קפה כתומה עם שוקולד-Pecan Streusel, עוגת קפה Streusel שמנת חמוצה, ו עוגת קינמון Streusel שמנת חמוצה קפה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא סוכר חום וקינמון בקערה בינונית כדי להתמזג.
מוסיפים חמאה ומשפשפים עם קצות האצבעות עד שהתערובת מחזיקה יחד בגושים קטנים ולחים.
מערבבים בפקאנים ושוקולד צ ' יפס. (יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 13x9x2 אינץ ' תבנית אפייה מתכת. מנפים קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב וחלק. לנצח ביצים 1 בכל פעם, ואז קליפת תפוז תמצית וניל.
מערבבים בתערובת קמח 4 תוספות לסירוגין עם שמנת חמוצה 3 תוספות.
מורחים חצי הבלילה במחבת מוכנה.
מפזרים חצי streusel. זרוק את הבלילה שנותרה על ידי ערימות כפות; בזהירות להפיץ הבלילה לעשות שכבה אפילו.
מפזרים עם שנותר streusel.
להניח גיליון של רדיד רופף על מחבת כדי לשמור על ציפוי מבראונינג מהר מדי. המשך לאפות עד שבוחן מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ -35 דקות יותר.
הסר רדיד. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 20 דקות. אבק עם אבקת סוכר; לשרת חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מגניב לגמרי. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)