שמרוק טופי פאדג
המתכון שמרוק טופי פאדג'יכול לספק את התשוקה שלך במרכז אמריקה בערך 30 דקות. מתכון זה משמש 60. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ציפוי וניל, צבעי מאכל, חתיכות טופי מכוסות שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 7%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). מתכונים דומים: אספרסו טופי פאדג, טופי צ'יפ פאדג, ו פקאן טופי פאדג.
הוראות
קו 9-ב. מחבת מרובעת בנייר כסף ומשמנים את נייר הכסף; מניחים בצד. בסיר גדול, לשלב את החלב ואת הצ ' יפס. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסת הצ ' יפס.
מוסיפים את החמאה והמלח; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מסירים מהאש; מערבבים חתיכות טופי ומוציאים.
יוצקים לתוך מחבת מוכנה. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד המשרד.
בעזרת נייר כסף, הסר פאדג ' מהתבנית; הסר בזהירות נייר כסף.
חותכים פאדג 'ל-1 אינץ'. ריבועים.
מניחים את הציפוי בשקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה חוזרת; גוון עם צבעי מאכל.
חותכים חור קטן בפינת התיק; צינור שמרוק על כל ריבוע.