שניצל עוף ברוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל שניצל עוף עם רוטב פטריות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך קמח, חזה עוף, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שניצל עם רוטב פטריות, שניצל מצופה פריך עם כרישה שמנת ורוטב פטריות, ו שניצל עוף ברוטב חרדל.
הוראות
תסיר את חזה העוף מהעצם. חותכים כל שד לחצי לאורכו.
שים אותם בין חתיכות פלסטיק לעטוף ולדפוק אותם עם פטיש או מחבת קטנה עד שהם 1/4 אינץ ' עבה.
להקים תחנת לחם עם שלוש צלחות עוגה או מנות רדודות.
שים את הקמח באחד ומתבל אותו עם קמצוץ נדיב של מלח ופלפל, הביצים מוכות עם 2 כפות מים באחר, ואת פירורי הלחם בשלישי. לדלות את חתיכות העוף בקמח, אז לשטוף את הביצה, ואז פירורי הלחם. תניח בצד. במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן. כאשר השמן חם, מוסיפים את העוף בשכבה 1 ומבשלים עד שהוא זהוב חום ופריך, כ 4 דקות לכל צד.
לנקז על נייר חום ולשמור חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
במחבת אחרת מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה. כאשר הוא נמס, מוסיפים פטריות ומתבלים אותם במלח ופלפל. לבשל עד שהם השחמה, על 6 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים במשך 30 שניות ואז מוסיפים את המניה ומבשלים במשך 4 דקות ומפחיתים בשליש.
מוסיף את רוטב ווסטרשייר, לכבות את החום, ולתת להתקרר לרגע לפני ערבוב בשמנת החמוצה.
מגישים את השניצל עם הרוטב נשפך על החלק העליון, מעוטר פטרוזיליה.