תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל שעועית Flageolet עם שומר טרי. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם מלח כשר, שיני שום, flageolet, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שעועית ירוקה, שעועית פלאג'לה צרפתית, ו שעועית פלג'לט וסלט פריזי (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים שעועית בסיר כבד גדול עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 1/2 ב. מביאים לרתיחה על חום גבוה, מכוסה; ואז לכבות ולתת לשבת 2 שעות. או, להשרות שעועית לילה בטמפרטורת החדר ללא חימום.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף מספיק מים לסיר עכשיו ודרך שלב 4 כדי לכסות שעועית על ידי 1 ב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים עלי דפנה ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, מכוסים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
4
בינתיים, לחמם 1/3 כוס שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים פתיתי צ ' ילה, בצל, נורה שומר, שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרכך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
נורת שומר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
הוסף 2 כפית. תערובת מלח ובצל שעועית ומבשלים עד שעועית בקושי מכרז, 20 דקות עד 1 1/4 שעות, בהתאם לסוג וגילו של שעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
שעועית ניקוז, שמירה על אותם קצת brothy. מערבבים פטרוזיליה, פלפל, קורנית ומתבלים לפי הטעם במלח. למעלה עם טפטוף של שמן זית ובריכות שומר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
* עלי מפרץ הים התיכון, הסוג המסורתי המשמש לבישול, יש צורה אליפטית וטעם מתון יותר מעלי מפרץ קליפורניה, שהם ארוכים ומחודדים ויש להם טעם חריף.