שעועית אדומה בסגנון קובני ואורז
שעועית אדומה בסגנון קובני ואורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית שחורה בסגנון קובני ואורז, שעועית שחורה בסגנון קובני עם אורז ופלנטנות, ו בישול איטי בסגנון קובני שעועית שחורה עם אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת; בייקון להתפורר, ולהניח בצד.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מטגנים מעל חום בינוני-גבוה 4 דקות או עד הבצל רך.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה או רק עד השום מתחיל חום.
הוסף רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים אורז, אורגנו, כמון, מלח ופלפל שחור; מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מקום בייקון שמור עלה דפנה במחבת; מערבבים במים מרק 2 פחיות. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהאורז רך.
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה. מערבבים את שאר פחית מרק ושעועית. מבשלים 5 דקות על אש נמוכה או עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות.
מקשטים עם בצל ירוק, אם תרצה.