שעועית ארמנית ופטה אגוז
ארמני שעועית ואגוז פטה נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שעועית ארמנית ואגוז פטה, פטריות, אגוז, ופטה רוזמרין, ו פטה תרד צמחוני-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים שעועית ומים לרתיחה עם בצל ועלה דפנה. מבשלים עד מכרז.
לנקז היטב להשליך עלה דפנה. במעבד מזון מצויד להב מתכת, מחית עם אגוזי מלך, חמאה, שום קצוץ, מלח ופלפל, לפי הטעם, עד חלקה וקרם.
מערבבים עשבי תיבול קצוצים יחד ומערבבים חצי מהם לתוך השעועית.
מתבלים היטב ומתפשטים על תבנית אפייה קטנה, מצופה בניילון נצמד. מגניב לגמרי.
מפזרים בנדיבות עם זרעי רימון ועשבי תיבול טריים שנותרו ואז להתגלגל לתוך בולי עץ, באמצעות לעטוף פלסטיק כדי לעזור רול. לעטוף בחוזקה לצנן שוב.
פרוסה ומקשטים עם אגוזי מלך וזרעי רימון.