קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות100
מגזין

שעועית הבישול האיטית של פאמי

שעועית הבישול האיטית של פאמי
שעועית הבישול האיטית של פאמי היא ... ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם שמן זית, מים, אבקת בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 92%. מתכונים דומים: שעועית בישול איטית למקפיא aka שעועית מטוגנת מחדש ללא מילוי, שעועית אדומה עם כיריים איטיות ואורז, ו שעועית שחורה לבישול איטי.

הוראות

1
לשטוף ולבחור על השעועית, ואז למקם אותם בקערה גדולה. ממלאים את הקערה במים קרים, ומשרים את השעועית במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מסננים ושוטפים את השעועית, ואז מניחים לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
יוצקים 8 כוסות מים. מערבבים בצל, אבקת שום, אבקת בצל, פלפל שחור, ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
מניחים את רגל טורקיה לתוך הכיריים, לכסות, ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 6 שעות. מערבבים בשמן זית, ומוסיפים יותר מים אם השעועית מתחילה להתייבש; מבשלים עד השעועית רכה מאוד, 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון