קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

שעועית ואורז

שעועית ואורז
שעועית ואורז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם צ'ילי, בשר טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אורז ושעועית פורטוריקנית (שעועית ורודה), אורז שעועית צרפתית, אורז צרפתי בריא עם זרעי פשתן, ו אורז ושעועית שחורה (סיר אורז).

הוראות

1
מביאים את האורז ו 3 כוסות מים לרתיחה בסיר. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מניחים את הבשר הטחון במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
שמן ניקוז.
4
מערבבים בצל, שעועית מטוגנת, וצ ' ילי ירוק. מערבבים במים, חרדל, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, ורוטב חם. מתבלים בכמון, מלח מתובל ומלח. להפחית את החום נמוך, לבשל 25 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
מלח מתובלמלח מתובל
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
רוטב חריףרוטב חריף
רוטב סויהרוטב סויה
חרדלחרדל
כמוןכמון
בצלבצל
מיםמים
מלחמלח
5
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז