קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

שעועית וניל קרם ברולה

שעועית וניל קרם ברולה
וניל שעועית Crème Brûlée עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 152 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית וניל, חלב דל שומן, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שעועית וניל קרם ברולה, שעועית וניל קרם ברולה, ו שעועית וניל קרם ברולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
יוצקים חלב מופחת שומן לסיר בינוני. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים, שעועית, 3 כפות סוכר מגורען, חלב יבש למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
2 אחוז חלב2 אחוז חלב
שעועית ונילשעועית וניל
אבקת חלבאבקת חלב
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
4
תערובת חום מעל חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב הקצה (לא להרתיח), ערבוב מדי פעם עם מקצף. להשליך שעועית.בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מחלקים תערובת חלב באופן שווה בין 6 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מקציףמקציף
5
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים ב 300 במשך 1 שעה או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
הסר ramekins מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
8
מערבבים סוכר חום ומים במדד זכוכית 1 כוס. מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות; מערבבים עד הסוכר מתמוסס. מיקרוגל ב 60 שניות גבוהות; יוצקים באופן שווה על כל קינוח, במהירות מפנה ramekins כדי מעיל צמרות של ברלס. (תהיה שכבה דקה של סוכר מותך.)
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
תן להקשיח.