שעועית ירוקה במרינדה עם זיתים, עגבניות ופטה
שעועית ירוקה במרינדה עם זיתים, עגבניות ופטה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו זיתים מקלמטן, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שעועית ירוקה במרינדה עם עגבניות, זיתים ופטה, שעועית ירוקה עם עגבניות, זיתים וביצים, ו שעועית ירוקה, עגבניות וזיתים שחורים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני ושופכים את השעועית הירוקה; מבשלים עד רך מעט, אבל עדיין פריך, 8 עד 10 דקות. מיד לנקז את השעועית הירוקה ולצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את השעועית מלבשל עוד יותר.
מסננים את השעועית ומניחים אותם בצלחת שירות רדודה.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. לבשל שום בשמן במשך כ -30 שניות.
הסר את המחבת מהחום. מערבבים את הזיתים, עגבניות, חומץ, אורגנו, מלח ופלפל.
יוצקים תערובת על שעועית ירוקה. לזרוק יחד עד שעועית מצופה באופן שווה.
מפזרים גבינת פטה על החלק העליון ומקשטים עם ספריגים אורגנו. להירגע לפחות 3 שעות לפני ההגשה.