שעועית ירוקה ברוטב עגבניות יכולה להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם סוכר, חומץ יין, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו שעועית ירוקה עם רוטב עגבניות, שעועית ירוקה ברוטב עגבניות שרי, ו שעועית ירוקה ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות עבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה; מערבבים את השעועית הירוקה וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים את השעועית הירוקה עד רק מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
ניקוז.
3
חום 2 כפות של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; לבשל ולערבב את הבצל, 1 שן שום, ופטרוזיליה בשמן החם עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות, חומץ יין, כמון; להביא את התערובת לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 30 דקות כדי לעבות את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין
שמן זית
עגבנייה
פטרוזיליה
שום
ציפורן
כמון
בצל
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להעביר את הרוטב לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
במחבת נקייה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני-נמוך; לבשל ומערבבים 1 שן של שום קצוץ בשמן החם עד ריחני מתחיל חום, 2 עד 3 דקות. להחזיר את השעועית הירוקה מבושל למחבת; לבשל ומערבבים לחמם את השעועית ומעייל אותם בשמן.