קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

שעועית ירוקה וטמפורה שיטאקה עם מיונז פונזו

שעועית ירוקה וטמפורה שיטאקה עם מיונז פונזו
מתכון שעועית ירוקה ו טמפורה שיטאקה עם מיונז פונזו מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. מנה אחת מכילה 3436 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו364 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 68 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. אם יש לכם שמן בוטנים, דבש, דבק מיסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחמניות מאודות עם דייקון ומבושל, נבטי שעועית כבושים, ומיונז חריף (טבעוני), שיטאקי ופונזו זוקיני, ו סלט סרטן עם פונזו-מיונז רוטב.

הוראות

1
מוסיפים את חלמון הביצה, ממרח מיסו, פונזו ודבש לקערה בינונית ומקציפים לשלב. הגדר את הקערה בפנים על גבי סיר רוטב בינוני מרופד במגבת מטבח כדי לשמור אותו יציב.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לטאטא כל הזמן במרץ, לאט לטפטף בשמן צמחי עד הרוטב יוצר תחליב עבה. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומתווספים לכף אחת של מים עד שהתערובת עבה מספיק כדי לשמור על צורתה, אבל לא דביקה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. רוטב ניתן לאחסן במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מחממים שמן בוטנים על חום גבוה בתנור הולנדי גדול וכבד או ווק ל-390 ° F כנקרא מיידית או במדחום עמוק-טיגון, כ -12 דקות. להוריד חום כדי לשמור על טמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
לטאטא קמח ואורז יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים ביצים ומי סודה, טלטול קערה ביד אחת, במהירות לטאטא עם יד אחרת עם זוג מקלות אכילה עד התערובת פשוט מגיע יחד. עדיין צריך להיות גושים יבשים של קמח שנותר. קו קערה שנייה עם שכבה משולשת של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
עבודה בארבע קבוצות, להטביע את הירקות בבלילה ולהפוך למעיל. להרים עם הידיים, לאפשר את הבלילה עודף לטפטף, ושחרר את החתיכות לתוך השמן החם אחד בכל פעם, להביא את היד שלך ממש למטה אל השמן (לא טיפה מגובה או השמן החם יהיה להתיז). להגדיל את החום גבוה כדי לשמור על טמפרטורה. מטגנים, מתעצבנים כל הזמן עם מקלות אכילה או עכביש רשת תיל עד טמפורה הוא חום זהוב חיוור ופריך מאוד, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
5
מעבירים את הירקות המטוגנים לקערה מרופדת בנייר מגבת, מתבלים במלח, וזורקים לניקוז עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
העברה למתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת בתנור 93° כדי לשמור על חום. אפשר שמן לחמם ל390 ולחזור עם קבוצות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים מיד עם מיונז פונזו.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Quintan Essentia Chenin Blanc עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
צבע צהוב עמוק מצביע על בשלות מלאה ומורכבות. ניחוחות של אגס אפוי, תפוח בשל, רמזים של הדרים טריים אגוזים קלויים נמצאים על האף מורכב שכבתי. החיך הוא מרקם עשיר חושף אננס, פירות טרופיים ותפוח טעים זהוב. הגימור משלים זמן רב חומציות מוצקה שנותנת את אורך היין ומיקוד.הצמד את היין הזה לצד דגים בגריל ופירות ים באופן כללי.