קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

שעועית ירוקה וטמפורה שיטאקה עם מיונז פונזו

שעועית ירוקה וטמפורה שיטאקה עם מיונז פונזו
מתכון שעועית ירוקה ו טמפורה שיטאקה עם מיונז פונזו מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. מנה אחת מכילה 3436 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו364 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 68 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. אם יש לכם שמן בוטנים, דבש, דבק מיסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחמניות מאודות עם דייקון ומבושל, נבטי שעועית כבושים, ומיונז חריף (טבעוני), שיטאקי ופונזו זוקיני, ו סלט סרטן עם פונזו-מיונז רוטב.

הוראות

1
מוסיפים את חלמון הביצה, ממרח מיסו, פונזו ודבש לקערה בינונית ומקציפים לשלב. הגדר את הקערה בפנים על גבי סיר רוטב בינוני מרופד במגבת מטבח כדי לשמור אותו יציב.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא כל הזמן במרץ, לאט לטפטף בשמן צמחי עד הרוטב יוצר תחליב עבה. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומתווספים לכף אחת של מים עד שהתערובת עבה מספיק כדי לשמור על צורתה, אבל לא דביקה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. רוטב ניתן לאחסן במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מחממים שמן בוטנים על חום גבוה בתנור הולנדי גדול וכבד או ווק ל-390 ° F כנקרא מיידית או במדחום עמוק-טיגון, כ -12 דקות. להוריד חום כדי לשמור על טמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
לטאטא קמח ואורז יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים ביצים ומי סודה, טלטול קערה ביד אחת, במהירות לטאטא עם יד אחרת עם זוג מקלות אכילה עד התערובת פשוט מגיע יחד. עדיין צריך להיות גושים יבשים של קמח שנותר. קו קערה שנייה עם שכבה משולשת של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
עבודה בארבע קבוצות, להטביע את הירקות בבלילה ולהפוך למעיל. להרים עם הידיים, לאפשר את הבלילה עודף לטפטף, ושחרר את החתיכות לתוך השמן החם אחד בכל פעם, להביא את היד שלך ממש למטה אל השמן (לא טיפה מגובה או השמן החם יהיה להתיז). להגדיל את החום גבוה כדי לשמור על טמפרטורה. מטגנים, מתעצבנים כל הזמן עם מקלות אכילה או עכביש רשת תיל עד טמפורה הוא חום זהוב חיוור ופריך מאוד, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
5
מעבירים את הירקות המטוגנים לקערה מרופדת בנייר מגבת, מתבלים במלח, וזורקים לניקוז עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
העברה למתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת בתנור 93° כדי לשמור על חום. אפשר שמן לחמם ל390 ולחזור עם קבוצות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים מיד עם מיונז פונזו.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Quintan Essentia Chenin Blanc עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
צבע צהוב עמוק מצביע על בשלות מלאה ומורכבות. ניחוחות של אגס אפוי, תפוח בשל, רמזים של הדרים טריים אגוזים קלויים נמצאים על האף מורכב שכבתי. החיך הוא מרקם עשיר חושף אננס, פירות טרופיים ותפוח טעים זהוב. הגימור משלים זמן רב חומציות מוצקה שנותנת את אורך היין ומיקוד.הצמד את היין הזה לצד דגים בגריל ופירות ים באופן כללי.