שעועית ירוקה וטמפורה שיטאקה עם מיונז פונזו
מתכון שעועית ירוקה ו טמפורה שיטאקה עם מיונז פונזו מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. מנה אחת מכילה 3436 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו364 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 68 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. אם יש לכם שמן בוטנים, דבש, דבק מיסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחמניות מאודות עם דייקון ומבושל, נבטי שעועית כבושים, ומיונז חריף (טבעוני), שיטאקי ופונזו זוקיני, ו סלט סרטן עם פונזו-מיונז רוטב.
הוראות
מוסיפים את חלמון הביצה, ממרח מיסו, פונזו ודבש לקערה בינונית ומקציפים לשלב. הגדר את הקערה בפנים על גבי סיר רוטב בינוני מרופד במגבת מטבח כדי לשמור אותו יציב.
לטאטא כל הזמן במרץ, לאט לטפטף בשמן צמחי עד הרוטב יוצר תחליב עבה. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומתווספים לכף אחת של מים עד שהתערובת עבה מספיק כדי לשמור על צורתה, אבל לא דביקה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. רוטב ניתן לאחסן במקרר עד 2 שבועות.
מחממים שמן בוטנים על חום גבוה בתנור הולנדי גדול וכבד או ווק ל-390 ° F כנקרא מיידית או במדחום עמוק-טיגון, כ -12 דקות. להוריד חום כדי לשמור על טמפרטורה.
לטאטא קמח ואורז יחד בקערה גדולה.
מוסיפים ביצים ומי סודה, טלטול קערה ביד אחת, במהירות לטאטא עם יד אחרת עם זוג מקלות אכילה עד התערובת פשוט מגיע יחד. עדיין צריך להיות גושים יבשים של קמח שנותר. קו קערה שנייה עם שכבה משולשת של מגבות נייר.
עבודה בארבע קבוצות, להטביע את הירקות בבלילה ולהפוך למעיל. להרים עם הידיים, לאפשר את הבלילה עודף לטפטף, ושחרר את החתיכות לתוך השמן החם אחד בכל פעם, להביא את היד שלך ממש למטה אל השמן (לא טיפה מגובה או השמן החם יהיה להתיז). להגדיל את החום גבוה כדי לשמור על טמפרטורה. מטגנים, מתעצבנים כל הזמן עם מקלות אכילה או עכביש רשת תיל עד טמפורה הוא חום זהוב חיוור ופריך מאוד, על 3 דקות.
מעבירים את הירקות המטוגנים לקערה מרופדת בנייר מגבת, מתבלים במלח, וזורקים לניקוז עודפי שמן.
העברה למתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת בתנור 93° כדי לשמור על חום. אפשר שמן לחמם ל390 ולחזור עם קבוצות שנותרו.
מגישים מיד עם מיונז פונזו.