קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית ירוקה וסלט פטה

שעועית ירוקה וסלט פטה
. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-35 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: שעועית ירוקה וסלט פטה, שעועית ירוקה סלט פטה, ו שעועית ירוקה, אגוז, וסלט פטה.

הוראות

1
חותכים דק את הבצל ומניחים למסננת מעל הכיור.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מוסיפים את השעועית הירוקה הנקייה לסיר גדול של מים רותחים ומרתיחים עד למכרז פריך (כ 4 דקות). כאשר השעועית נעשית, לנקז את המים לתוך המסננת כדי לבשל מעט את הבצל. מיד לשטוף את כל במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
עבור ההלבשה: בקערה גדולה, להקציף יחד את השום, חומץ יין אורז, חומץ סיידר, שמן, סוכר, מלח, פלפל, רוטב חם ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים שעועית, בצל וגבינה ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
5
מניחים במיכל לא מגיב ומקררים לפחות 4 שעות. תהנו!