שעועית ירוקה מוקפצת בסיסית
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? שעועית ירוקה מוקפצת בסיסית יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לכו לחנות, קחו פלפל, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו שעועית ירוקה מוקפצת, שעועית ירוקה מוקפצת, ו שעועית ירוקה מוקפצת עם פימנטו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה. בינתיים, להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.
הסר את הגבעולים מן השעועית הירוקה. לקלף, חצי, לחתוך דק את הבצל.
מניחים את השעועית במים רותחים ומבשלים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מסננים ומניחים מיד באמבט מי קרח עד מקורר.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל פרוס ומבשלים עד קרמל וזהב, על 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את השעועית הירוקה השמורה, חומץ וסוכר. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מומס, על 2 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה, הטעם, ומתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.