שעועית ירוקה עם בייקון-ויניגרט בלסמי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך שעועית, בייקון, חומץ בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שעועית ירוקה בלסמית ובייקון, שעועית ירוקה עם ויניגרט בייקון, ו שעועית ירוקה עם ויניגרט בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית ירוקה במים רותחים במשך 2 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מבשלים בייקון במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון ממחבת. קראמבל, שים בצד.
להוסיף שאלוט שומן בייקון במחבת; סאוט 1 דקה.
להוסיף שקדים; לטגן 1 דקה.
מוסיפים סוכר וחומץ; מערבבים עד שהסוכר מתמוסס.
יוצקים ויניגרט על שעועית, משליכים בעדינות למעיל.