שעועית ירוקה עם סלסה
לך לחנות ותביא שמן זית, סלסה, שעועית-11b, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 6 דקות. עם כפית מתכונים דומים: שעועית ירוקה סלסה, Fagiolini in salsa di acciughe (שעועית ירוקה ברוטב אנשובי), ו דג חרב בגריל, שעועית ירוקה ורוטב עגבניות מתובל.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)]()
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.