קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

שעועית ירוקה פריכה עם חזרת-מטבל ווסאבי

שעועית ירוקה פריכה עם חזרת-מטבל ווסאבי
שעועית ירוקה פריכה עם מטבל חזרת-ווסאבי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 464 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל קאיין, אבקת שום, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה פריכה עם מיונז ווסאבי, שום ווסאבי ושעועית ירוקה מרווה, ו שעועית ירוקה מטוגנת וחווה ווסאבי.

הוראות

1
הפוך את הטבילה על ידי שילוב של רוטב חוות חמאה, מלפפון, חלב, חזרת, ווסאבי, מלח ופלפל קאיין לתוך בלנדר. להתמזג נמוך עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
רוטב ראנץרוטב ראנץ
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ווסאביווסאבי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך קערה קטנה ומקררים. המטבל יתעבה ככל שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את המרק בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את השעועית, מכסים ומביאים לרתיחה; מפחיתים את החום לבינוני ומבשלים עד שהשעועית ירוקה ורכה, בערך 8 דקות. מיד מסננים שעועית לתוך מסננת ולשטוף מתחת למים קרים. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מערבבים את הביצה המוכה עם חלב בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים את הקמח בקערה רדודה אחרת. בקערה רדודה שלישית, לשלב את פירורי הלחם, מלח, פלפל שחור, אבקת שום, אבקת בצל. עבודה עם קומץ של שעועית בכל פעם, לטבול כל שעועית ראשונה לתוך קמח, ולאחר מכן לתוך תערובת הביצה, ולאחר מכן לתוך תערובת פירור הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כָּתֵףכָּתֵף
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים שעועית על צלחת עד שכולם מצופים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
8
חום 1 1/2 אינץ ' של שמן במחבת עמוקה (או להשתמש מטגן שומן עמוק) על חום בינוני גבוה ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מטגנים את השעועית כמה בכל פעם, ללא צפיפות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
ניקוז על מגבות נייר מגניב.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
מגישים עם לטבול חזרת ווסאבי.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ווסאביווסאבי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים