שעועית ירוקה פריכה עם חזרת-מטבל ווסאבי
שעועית ירוקה פריכה עם מטבל חזרת-ווסאבי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 464 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל קאיין, אבקת שום, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה פריכה עם מיונז ווסאבי, שום ווסאבי ושעועית ירוקה מרווה, ו שעועית ירוקה מטוגנת וחווה ווסאבי.
הוראות
הפוך את הטבילה על ידי שילוב של רוטב חוות חמאה, מלפפון, חלב, חזרת, ווסאבי, מלח ופלפל קאיין לתוך בלנדר. להתמזג נמוך עד מעורב היטב.
יוצקים לתוך קערה קטנה ומקררים. המטבל יתעבה ככל שיתקרר.
מניחים את המרק בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השעועית, מכסים ומביאים לרתיחה; מפחיתים את החום לבינוני ומבשלים עד שהשעועית ירוקה ורכה, בערך 8 דקות. מיד מסננים שעועית לתוך מסננת ולשטוף מתחת למים קרים. להפריש להתקרר.
מערבבים את הביצה המוכה עם חלב בקערה רדודה.
מניחים את הקמח בקערה רדודה אחרת. בקערה רדודה שלישית, לשלב את פירורי הלחם, מלח, פלפל שחור, אבקת שום, אבקת בצל. עבודה עם קומץ של שעועית בכל פעם, לטבול כל שעועית ראשונה לתוך קמח, ולאחר מכן לתוך תערובת הביצה, ולאחר מכן לתוך תערובת פירור הלחם.
מניחים שעועית על צלחת עד שכולם מצופים.
חום 1 1/2 אינץ ' של שמן במחבת עמוקה (או להשתמש מטגן שומן עמוק) על חום בינוני גבוה ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מטגנים את השעועית כמה בכל פעם, ללא צפיפות, עד חום זהוב.
ניקוז על מגבות נייר מגניב.
מגישים עם לטבול חזרת ווסאבי.