שעועית ירוקה פריכה עם מטבל חזרת-ווסאבי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 464 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל קאיין, אבקת שום, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה פריכה עם מיונז ווסאבי, שום ווסאבי ושעועית ירוקה מרווה, ו שעועית ירוקה מטוגנת וחווה ווסאבי.
הוראות
1
הפוך את הטבילה על ידי שילוב של רוטב חוות חמאה, מלפפון, חלב, חזרת, ווסאבי, מלח ופלפל קאיין לתוך בלנדר. להתמזג נמוך עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
רוטב ראנץ
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ענפי שמיר שנקטפו
ווסאבי
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך קערה קטנה ומקררים. המטבל יתעבה ככל שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את המרק בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את השעועית, מכסים ומביאים לרתיחה; מפחיתים את החום לבינוני ומבשלים עד שהשעועית ירוקה ורכה, בערך 8 דקות. מיד מסננים שעועית לתוך מסננת ולשטוף מתחת למים קרים. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מערבבים את הביצה המוכה עם חלב בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים את הקמח בקערה רדודה אחרת. בקערה רדודה שלישית, לשלב את פירורי הלחם, מלח, פלפל שחור, אבקת שום, אבקת בצל. עבודה עם קומץ של שעועית בכל פעם, לטבול כל שעועית ראשונה לתוך קמח, ולאחר מכן לתוך תערובת הביצה, ולאחר מכן לתוך תערובת פירור הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כָּתֵף
תוספות, אופציונלי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים שעועית על צלחת עד שכולם מצופים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
8
חום 1 1/2 אינץ ' של שמן במחבת עמוקה (או להשתמש מטגן שומן עמוק) על חום בינוני גבוה ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מטגנים את השעועית כמה בכל פעם, ללא צפיפות, עד חום זהוב.