שעועית ירוקה צלויה עם פנקטה ויוגורט
שעועית ירוקה צלויה עם פנצ'טן ויוגורט עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 194 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שקדים, פנקטה, עלי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו שעועית ירוקה צלויה עם פנקטה, שעועית ירוקה צלויה עם פנקטה, בצל אדום ושום מבית הספר לבישול מערבבים, ו שעועית ירוקה עם פנצ'טן ושאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
מערבבים בקערה את היוגורט, מיץ הלימון ו 1/2 כפית מלח; מניחים בצד. זורקים את השעועית הירוקה עם שמן הזית על תבנית עם נייר אפייה; מתבלים במלח.
מורחים בשכבה אחת, מעבירים לתנור וצולים עד שהם חרוכים ומבושלים יפה, בערך 13 דקות.
בינתיים מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים עד שהם פריכים, כ -2 דקות לכל צד.
מוסיפים את זרעי הקימל והבצל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה והשקדים. זורקים את השעועית הירוקה עם תערובת הפנקטה ומעבירים לפלטה. כף את תערובת היוגורט מעל.