קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית ירוקה תבשיל על ידי Kikkoman

שעועית ירוקה תבשיל על ידי Kikkoman
תבשיל שעועית ירוקה על ידי Kikkoman עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שום, פירורי לחם panko kikkoman, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה.

הוראות

1
שכבת שעועית מחרוזת blanched בתחתית תבשיל משומן. ממיסים חמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מטגנים את הפטריות, הבצל והשום בחמאה עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הקרם של מרק פטריות. מערבבים לשלב מרק וירקות במחבת, לשפוך תערובת על שעועית ירוקה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים פירורי לחם Panko.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
5
אופים ב 350 מעלות f במשך 20 דקות או עד פירורי לחם הם השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה