שעועית כליה מתוקה-חמוצה היא מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית. תמורת $1.25 למנה, מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-16 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 424 קלוריות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סוכר חום, רוטב סויה, גזר ופלפל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שעועית מתוקה N Sour, שעועית ירוקה מתוקה וחמוצה ושעועית ירוקה מתוקה וחמוצה.
הוראות
1
מסננים את האננס, שומרים מיץ. מניחים את האננס בצד. מערבבים בקערה את הסוכר החום, עמילן התירס והג'ינג'ר.
במחבת טפלון גדולה או בווק מצופה בתרסיס בישול, מטגנים תוך ערבוב את הבצל, הפלפלים והגזר עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
להוסיף שום; מוקפץ עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את השעועית, העגבנייה והאננס השמור. מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות או עד שהם מתחממים. מערבבים את תערובת רוטב הסויה ומוסיפים לתערובת השעועית. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.