שעועית לבבית ומרק שעורה
שעועית לבבית ומרק שעורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שעועית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מרק שעורה בקר לבבי, טלה לבבי ומרק שעורה, ו מרק ירקות שעורה לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה בתנור הולנדי; להפחית את החום בינוני נמוך, ולבשל 15 דקות.
מסננים דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים.
1 כוס שעועית, ו מחית עם מזלג בקערה קטנה. שמור את כל השעועית הנותרת.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מבשלים 4 דקות.
מוסיפים תערובת מרק, שעועית מחית, שעועית שלמה, עגבניות, שעורה; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות. מערבבים בתרד ופלפל שחור; מבשלים 5 דקות או עד שעורה מכרז.