שעועית לבנה טוסקנית ומרק שום
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: שעועית לבנה טוסקנית של ג'יאדה ומרק שום, מרק שעועית לבנה טוסקנית, ו מרק שעועית לבנה טוסקנית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים סיר מרק בינוני, כבד על אש בינונית.
מוסיפים את החמאה, שמן זית ושאלות. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים, על 5 דקות.
מוסיפים את מרווה ושעועית ומערבבים לשלב.
מוסיפים את המניה ומביאים את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהשום מתרכך, כ -10 דקות.
יוצקים את המרק לקערה גדולה. בזהירות מצקת 1/3 עד 1/2 של המרק לתוך בלנדר פירה עד חלקה. היזהר להחזיק את החלק העליון של הבלנדר בחוזקה, כמו נוזלים חמים להרחיב כאשר הם מעורבבים.
יוצקים את המרק המעורבב בחזרה למחבת המרק. מחית את המרק שנותר. לאחר כל המרק מעורבב ובחזרה במחבת המרק, מוסיפים את הקרם והפלפל לשמור חם, מכוסה, על אש נמוכה מאוד.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
טפטוף פרוסות לחם ג ' בטה עם שמן זית כתית מעולה. גריל את הלחם עד סימני גריל חמים וזהב מופיעים, כ 3 דקות בצד.
מגישים את המרק בקערות עם הלחם בגריל לצד.