קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

שעועית לבנה טוסקנית ומרק שום

שעועית לבנה טוסקנית ומרק שום
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: שעועית לבנה טוסקנית של ג'יאדה ומרק שום, מרק שעועית לבנה טוסקנית, ו מרק שעועית לבנה טוסקנית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים סיר מרק בינוני, כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את החמאה, שמן זית ושאלות. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שאלותשאלות
חמאהחמאה
4
מוסיפים את מרווה ושעועית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מרווהמרווה
5
מוסיפים את המניה ומביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהשום מתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
7
יוצקים את המרק לקערה גדולה. בזהירות מצקת 1/3 עד 1/2 של המרק לתוך בלנדר פירה עד חלקה. היזהר להחזיק את החלק העליון של הבלנדר בחוזקה, כמו נוזלים חמים להרחיב כאשר הם מעורבבים.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מצקתמצקת
קערהקערה
8
יוצקים את המרק המעורבב בחזרה למחבת המרק. מחית את המרק שנותר. לאחר כל המרק מעורבב ובחזרה במחבת המרק, מוסיפים את הקרם והפלפל לשמור חם, מכוסה, על אש נמוכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קרםקרם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
10
טפטוף פרוסות לחם ג ' בטה עם שמן זית כתית מעולה. גריל את הלחם עד סימני גריל חמים וזהב מופיעים, כ 3 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ג ' בטהnameג ' בטהname
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
מגישים את המרק בקערות עם הלחם בגריל לצד.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה