שעועית לבנה מוקפצת
שעועית לבנה מוקפצת היא ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם יין, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו תרד מוקפץ ושעועית לבנה, תרד מוקפץ עם שעועית לבנה וצנוברים, ו כרוב מוקפץ לימון פרמזן ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים את הבצל עם קמצוץ של מלח וטחון עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את השום והכמון ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות. להעלות את החום ולהוסיף את היין הלבן. מבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי. מערבבים את השעועית ואת אורגנו ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.