קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

שעועית פינטו עם קצוות שרופים

שעועית פינטו עם קצוות שרופים
שעועית פינטו עם קצוות שרופים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-8 ומחירו 8 מנות.54 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -115 גרם חלבון , 69 גרם שומן ובסך הכל 1429 קלוריות . המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש אבקת שום, סוכר חום, דבש וגזר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: ערב טאקו קשה תוצרת בית עם קרניטס ושעועית פינטו , שעועית פינטו, פלפלים צלויים ומרק קייל , וספגטי טונה עם שעועית פאבה .

הוראות

1
הכניסו את שמן הקנולה והבייקון לתנור הולנדי מברזל יצוק בינוני או מצופה אמייל על אש בינונית. מבשלים עד לפריכות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
חופן עלי פטרוזיליה טריים קרועיםחופן עלי פטרוזיליה טריים קרועים
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים למחבת את הגזר והבצל ומטגנים עד שהם רכים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ פקאןשבבי עץ פקאן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעותשבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את השום ומבשלים, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
למשך שעה אחת לפחות ועד 4 שעותלמשך שעה אחת לפחות ועד 4 שעות
4
מוסיפים את השעועית, רוטב הברביקיו, 1 כוס ציר, דבש וסוכר חום ומערבבים בעדינות לאיחוד; מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים, כ-20 דקות. בודקים אם התערובת יבשה, ואם כן מוסיפים עוד מעט ציר. ממשיכים לבשל עד שמסמיך מעט, כ-15 דקות. מערבבים פנימה את הקצוות השרופים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות8 אונקיות בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מקשטים את החלק העליון בפטרוזיליה ומניחים לשבת 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6
בסיר גדול על אש בינונית, ממיסים את החמאה ומזיעים את הבצל והשום עד לשקיפות, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
8
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 20 דקות.
9
טוחנים את התערובת במעבד מזון, יוצקים לקערה ומצננים בטמפרטורת החדר. ניתן לשמור במקרר עד שבוע או להקפיא.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
10
מערבבים יחד את כל התבלינים בקערה. משפשפים באופן חופשי את כל החזה בתבלינים, עוטפים היטב בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
11
הסר את החזה מהמקרר שעה לפני תחילת תהליך העישון כדי להוריד את הצינה, והסר את הניילון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
הפעל את המעשנת שלך על 225 מעלות פרנהייט עם פחם עץ קשה וכמה חופנים של שבבי עץ ספוגים. טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. (אם אתה משתמש בגריל: הגדר את הגריל לחום עקיף, הנחת את הגחלים בצד אחד של הגריל ומפזר את שבבי העץ מלמעלה. שמרו על טמפרטורה של 225 מעלות לאורך כל תהליך העישון, הוסיפו צ'יפס לפי הצורך עד שתעטפו את החזה בנייר כסף.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
13
מניחים את החזה עם השומן כלפי מעלה על רשת המעשנת וסגור אותה לעשן הארוך.
14
פתחו את מעשנת הברביקיו שלכם כל שעה או שעתיים ורססו את החזה בנדיבות במיץ תפוחים כדי למנוע מהבשר להתייבש. שמור גם מיץ תפוחים במחבת המים אם אתה משתמש במעשנת מים.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
15
כשהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 עד 170 מעלות, לאחר כ-4 שעות, עוטפים את החזה בנייר אלומיניום וממשיכים לבשל עוד 3 וחצי עד 4 וחצי שעות. הטריק הקטן הזה עוזר מאוד בהפיכת הבשר לריכוך, במיוחד למתחילים. חשבו שחזה שעושן בסביבות 200 מעלות ייקח בערך 1 1/2 שעה לכל קילוגרם. החזה נעשה כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-185 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
16
מוציאים ונותנים לנוח 20 דקות לפני החיתוך.
17
מסירים את נייר הכסף מהחזה מעל תבנית גדולה או תבנית חד פעמית ושומרים את הנוזל.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
18
חותכים את נקודות החזה ושומרים לשימוש אחר.

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתallspice, קרקעallspice, קרקע1גבינת פרמזן מגוררתפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים3קרום: פירורי קרקר גרהםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים4kgsbrisket, untrimmedbrisket, untrimmed1גבינת פרמזן מגוררתנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2קרום: פירורי קרקר גרהם(1/4 מקל) חמאה(1/4 מקל) חמאה850פלפל האבנרוpinto beans, drained, rinsed well and drained againpinto beans, drained, rinsed well and drained again2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1( חצילים)גזר, מגורד על החורים הגדולים של פומפיה תיבתגזר, מגורד על החורים הגדולים של פומפיה תיבת1אוראו ממולאים כפוליםקאייןקאיין1גבינת פרמזן מגוררתזרעי סלריזרעי סלרי205פלפל האבנרוhomemade chicken stock or low-sodium canned broth, plus more if neededhomemade chicken stock or low-sodium canned broth, plus more if needed1גבינת פרמזן מגוררתאבקת pasilla צ'ילהאבקת pasilla צ'ילה1גבינת פרמזן מגוררתזרעי כוסברה, קרקעזרעי כוסברה, קרקע2קרום: פירורי קרקר גרהם(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)3קרום: פירורי קרקר גרהםמולסה כההמולסה כהה2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1גבינת פרמזן מגוררתפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי851 לב מפאלדי טרי אם אפשרr honeyr honey1גבינת פרמזן מגוררת1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים601 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק2קרום: פירורי קרקר גרהםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי3קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1גבינת פרמזן מגוררתזרעי חרדל, קרקעזרעי חרדל, קרקע1( חצילים)בצל ספרדי, חתוך לקוביות קטנותבצל ספרדי, חתוך לקוביות קטנות1גבינת פרמזן מגוררתאורגנו מיובשאורגנו מיובש1גבינת פרמזן מגוררתנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1גבינת פרמזן מגוררתפפריקה ספרדית מעושנתפפריקה ספרדית מעושנת1קומץtorn fresh parsley leavestorn fresh parsley leaves7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרoak or pecan wood chips, or 6 big chunks, soaked in cold water for at least 1 hour and up to 4 hoursoak or pecan wood chips, or 6 big chunks, soaked in cold water for at least 1 hour and up to 4 hours6עגבניות שזיף, קצוץ גסעגבניות שזיף, קצוץ גס11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק227פלפל האבנרוdouble-smoked slab bacon, cut into small dicedouble-smoked slab bacon, cut into small dice1גבינת פרמזן מגוררתרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר