קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

שעועית פינטו עם קצוות שרופים

שעועית פינטו עם קצוות שרופים
שעועית פינטו עם קצוות שרופים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-8 ומחירו 8 מנות.54 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -115 גרם חלבון , 69 גרם שומן ובסך הכל 1429 קלוריות . המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש אבקת שום, סוכר חום, דבש וגזר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: ערב טאקו קשה תוצרת בית עם קרניטס ושעועית פינטו , שעועית פינטו, פלפלים צלויים ומרק קייל , וספגטי טונה עם שעועית פאבה .

הוראות

1
הכניסו את שמן הקנולה והבייקון לתנור הולנדי מברזל יצוק בינוני או מצופה אמייל על אש בינונית. מבשלים עד לפריכות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
חופן עלי פטרוזיליה טריים קרועיםחופן עלי פטרוזיליה טריים קרועים
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים למחבת את הגזר והבצל ומטגנים עד שהם רכים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ פקאןשבבי עץ פקאן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעותשבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את השום ומבשלים, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
למשך שעה אחת לפחות ועד 4 שעותלמשך שעה אחת לפחות ועד 4 שעות
4
מוסיפים את השעועית, רוטב הברביקיו, 1 כוס ציר, דבש וסוכר חום ומערבבים בעדינות לאיחוד; מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים, כ-20 דקות. בודקים אם התערובת יבשה, ואם כן מוסיפים עוד מעט ציר. ממשיכים לבשל עד שמסמיך מעט, כ-15 דקות. מערבבים פנימה את הקצוות השרופים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות8 אונקיות בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5
מקשטים את החלק העליון בפטרוזיליה ומניחים לשבת 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6
בסיר גדול על אש בינונית, ממיסים את החמאה ומזיעים את הבצל והשום עד לשקיפות, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 20 דקות.
9
טוחנים את התערובת במעבד מזון, יוצקים לקערה ומצננים בטמפרטורת החדר. ניתן לשמור במקרר עד שבוע או להקפיא.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מערבבים יחד את כל התבלינים בקערה. משפשפים באופן חופשי את כל החזה בתבלינים, עוטפים היטב בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
הסר את החזה מהמקרר שעה לפני תחילת תהליך העישון כדי להוריד את הצינה, והסר את הניילון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
הפעל את המעשנת שלך על 225 מעלות פרנהייט עם פחם עץ קשה וכמה חופנים של שבבי עץ ספוגים. טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. (אם אתה משתמש בגריל: הגדר את הגריל לחום עקיף, הנחת את הגחלים בצד אחד של הגריל ומפזר את שבבי העץ מלמעלה. שמרו על טמפרטורה של 225 מעלות לאורך כל תהליך העישון, הוסיפו צ'יפס לפי הצורך עד שתעטפו את החזה בנייר כסף.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
13
מניחים את החזה עם השומן כלפי מעלה על רשת המעשנת וסגור אותה לעשן הארוך.
14
פתחו את מעשנת הברביקיו שלכם כל שעה או שעתיים ורססו את החזה בנדיבות במיץ תפוחים כדי למנוע מהבשר להתייבש. שמור גם מיץ תפוחים במחבת המים אם אתה משתמש במעשנת מים.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
15
כשהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 עד 170 מעלות, לאחר כ-4 שעות, עוטפים את החזה בנייר אלומיניום וממשיכים לבשל עוד 3 וחצי עד 4 וחצי שעות. הטריק הקטן הזה עוזר מאוד בהפיכת הבשר לריכוך, במיוחד למתחילים. חשבו שחזה שעושן בסביבות 200 מעלות ייקח בערך 1 1/2 שעה לכל קילוגרם. החזה נעשה כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-185 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
16
מוציאים ונותנים לנוח 20 דקות לפני החיתוך.
17
מסירים את נייר הכסף מהחזה מעל תבנית גדולה או תבנית חד פעמית ושומרים את הנוזל.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
18
חותכים את נקודות החזה ושומרים לשימוש אחר.

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשallspice, קרקעallspice, קרקע11 כף אורגנו מיובשפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים4kgsbrisket, untrimmedbrisket, untrimmed11 כף אורגנו מיובשנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(1/4 מקל) חמאה(1/4 מקל) חמאה850חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'pinto beans, drained, rinsed well and drained againpinto beans, drained, rinsed well and drained again22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1( חצילים)גזר, מגורד על החורים הגדולים של פומפיה תיבתגזר, מגורד על החורים הגדולים של פומפיה תיבת1אוראו ממולאים כפוליםקאייןקאיין11 כף אורגנו מיובשזרעי סלריזרעי סלרי205חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'homemade chicken stock or low-sodium canned broth, plus more if neededhomemade chicken stock or low-sodium canned broth, plus more if needed11 כף אורגנו מיובשאבקת pasilla צ'ילהאבקת pasilla צ'ילה11 כף אורגנו מיובשזרעי כוסברה, קרקעזרעי כוסברה, קרקע22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמולסה כההמולסה כהה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון11 כף אורגנו מיובשזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה851 לב מפאלדי טרי אם אפשרr honeyr honey11 כף אורגנו מיובש1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים601 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר חום בהירסוכר חום בהיר11 כף אורגנו מיובשזרעי חרדל, קרקעזרעי חרדל, קרקע1( חצילים)בצל ספרדי, חתוך לקוביות קטנותבצל ספרדי, חתוך לקוביות קטנות11 כף אורגנו מיובשאורגנו מיובשאורגנו מיובש11 כף אורגנו מיובשנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים11 כף אורגנו מיובשפפריקה ספרדית מעושנתפפריקה ספרדית מעושנת1קומץtorn fresh parsley leavestorn fresh parsley leaves7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרoak or pecan wood chips, or 6 big chunks, soaked in cold water for at least 1 hour and up to 4 hoursoak or pecan wood chips, or 6 big chunks, soaked in cold water for at least 1 hour and up to 4 hours6עגבניות שזיף, קצוץ גסעגבניות שזיף, קצוץ גס11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'double-smoked slab bacon, cut into small dicedouble-smoked slab bacon, cut into small dice11 כף אורגנו מיובשרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר