שעועית פינטו עם קצוות שרופים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-8 ומחירו 8 מנות.54 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -115 גרם חלבון , 69 גרם שומן ובסך הכל 1429 קלוריות . המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש אבקת שום, סוכר חום, דבש וגזר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: ערב טאקו קשה תוצרת בית עם קרניטס ושעועית פינטו , שעועית פינטו, פלפלים צלויים ומרק קייל , וספגטי טונה עם שעועית פאבה .
הוראות
1
הכניסו את שמן הקנולה והבייקון לתנור הולנדי מברזל יצוק בינוני או מצופה אמייל על אש בינונית. מבשלים עד לפריכות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
חופן עלי פטרוזיליה טריים קרועים
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים למחבת את הגזר והבצל ומטגנים עד שהם רכים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ פקאן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את השום ומבשלים, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
למשך שעה אחת לפחות ועד 4 שעות
4
מוסיפים את השעועית, רוטב הברביקיו, 1 כוס ציר, דבש וסוכר חום ומערבבים בעדינות לאיחוד; מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים, כ-20 דקות. בודקים אם התערובת יבשה, ואם כן מוסיפים עוד מעט ציר. ממשיכים לבשל עד שמסמיך מעט, כ-15 דקות. מערבבים פנימה את הקצוות השרופים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
תוספות, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מקשטים את החלק העליון בפטרוזיליה ומניחים לשבת 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
6
בסיר גדול על אש בינונית, ממיסים את החמאה ומזיעים את הבצל והשום עד לשקיפות, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
8
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 20 דקות.
9
טוחנים את התערובת במעבד מזון, יוצקים לקערה ומצננים בטמפרטורת החדר. ניתן לשמור במקרר עד שבוע או להקפיא.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
דובדבנים מסוכרים נוספים
10
מערבבים יחד את כל התבלינים בקערה. משפשפים באופן חופשי את כל החזה בתבלינים, עוטפים היטב בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מסוכרים נוספים
11
הסר את החזה מהמקרר שעה לפני תחילת תהליך העישון כדי להוריד את הצינה, והסר את הניילון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
הפעל את המעשנת שלך על 225 מעלות פרנהייט עם פחם עץ קשה וכמה חופנים של שבבי עץ ספוגים. טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. (אם אתה משתמש בגריל: הגדר את הגריל לחום עקיף, הנחת את הגחלים בצד אחד של הגריל ומפזר את שבבי העץ מלמעלה. שמרו על טמפרטורה של 225 מעלות לאורך כל תהליך העישון, הוסיפו צ'יפס לפי הצורך עד שתעטפו את החזה בנייר כסף.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
13
מניחים את החזה עם השומן כלפי מעלה על רשת המעשנת וסגור אותה לעשן הארוך.
14
פתחו את מעשנת הברביקיו שלכם כל שעה או שעתיים ורססו את החזה בנדיבות במיץ תפוחים כדי למנוע מהבשר להתייבש. שמור גם מיץ תפוחים במחבת המים אם אתה משתמש במעשנת מים.
כשהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 עד 170 מעלות, לאחר כ-4 שעות, עוטפים את החזה בנייר אלומיניום וממשיכים לבשל עוד 3 וחצי עד 4 וחצי שעות. הטריק הקטן הזה עוזר מאוד בהפיכת הבשר לריכוך, במיוחד למתחילים. חשבו שחזה שעושן בסביבות 200 מעלות ייקח בערך 1 1/2 שעה לכל קילוגרם. החזה נעשה כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-185 מעלות F.