שעועית קנליני
שעועית קנליני היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא כמה קותלי חזיר, צרור טימין, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-15 דקות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו בקלה מעושן ושעועית קנליני, שעועית קנליני וטונה, ו שעועית קנליני עם תרד (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות את השעועית לילה בקערה גדולה מלאה במים.
* Soooooooooooooo...אם לא חשבת אתמול להשרות את השעועית שלך אתה יכול לעשות את שיטת "השרייה מהירה".
שים את השעועית בסיר גדול לכסות עם לפחות 2 סנטימטרים של מים. מביאים את השעועית לרתיחה מעל חום בינוני. כבה את החימום ותן לסיר לשבת עד שהמים יתקררו, ואז תמשיך כאילו ספגת את השעועית במשך הלילה.
מסננים את השעועית מן המים השריית.
שים את השעועית בסיר גדול ולכסות בנדיבות עם מים.
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, שום, טימין, ביי ובייקון סלאב מביאים את הסיר לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד שכל השעועית רכה, על 1 שעה.
הוסף יותר מים אם זה מפחית יותר מדי. בדוק את השעועית עבור doneness על ידי ביצוע מבחן שעועית 5. לנשוך לתוך 5 שעועית, אם כולם רכים אז הם נעשים. שעועית לא כל לבשל באותו שיעור כך מבחן שעועית 5 חשוב.
כאשר שעועית לעבור את מבחן שעועית 5, להסיר את הסיר מהחום. מתבלים את המים בנדיבות עם מלח ולתת לשבת במשך 15 דקות. אם אתה משתמש בשעועית מיד, קדימה. אם לא להשתמש בשעועית מיד, לאחסן אותם מכוסה, במקרר בנוזל שלהם.
שעועית, שעועית הפרי המוזיקלי...