שעועית קנליני ונזיד נקניק
שעועית קנליני ונזיד נקניק דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 509 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך נורות שומר, עגבניות משומר, נקניקיות עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור סתיו. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל שעועית קנליני, נזיד שעועית שעורה וקנליני, ו אסקרול ונזיד שעועית קנליני.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F. לרסס מחבת גריל עם שמן צמחי ספריי בישול.
בתנור הולנדי, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שומר, בצל, 1 כפית מלח פתיתי פלפל אדום. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הירקות רכים, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות (בתוספת מיצים), שעועית, כרוב ומרק. מביאים את התערובת לרתיחה. מכסים את המחבת במכסה הולם הדוק ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהירקות רכים והכרוב נבול, 25 עד 30 דקות.
בעוד התבשיל מתבשל, מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
מוסיף את הנקניקיות והגריל, מסתובב מדי פעם, עד מבושל דרך, כ -20 דקות. מגניב לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
הסר את המחבת מהתנור והוסף את פרוסות הנקניקיות המבושלות. העונה עם 1/2 הנותרים כפית מלח. כפית את התבשיל לתוך קערות ומגישים.