שעועית קנליני ונקניק גראטן עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, מרווה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מרק שעועית נקניק וקנליני, נקניק וקנליני שעועית סנדלר, ו נקניק הודו, כרוב ומרק שעועית קנליני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 F. מעילים קלות אפייה 8 על 10 אינץ ' או צלחת מוקצית עם 1 כף של הזית oil.In מחבת גדולה, מעל חום בינוני גבוה, להתפורר נקניקיות ומבשלים, פירוק, עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
2
הסר את הנקניק ממחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את שומר ובצל למחבת ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את השום ומרווה ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שומר
שום
בצל
מרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיף את chard השוויצרי, קומץ בכל פעם, ערבוב עד מעט נבול. מערבבים במרק, שעועית, נקניק, מלח ופלפל. כפית את התערובת לתבנית האפייה ולהגדיר aside.In קערה קטנה, מערבבים יחד את פירורי הלחם ופרמזן עם שמן הזית הנותר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
Chard שוויצרי
שמן זית
פרמזן
נקניק
פלפל
שעועית
מרק
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
5
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על גבי ואופים עד חום זהוב מבעבע, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מגישים חמים.טיפ: ניתן להחליף את אותה כמות נקניק מעושן בנקניק האיטלקי במתכון זה: חותכים אותו לסבבים וקוצצים בגסות. שעועית צפונית גדולה ניתן להחליף את שעועית קנליני.