שעועית רחבה עם עגבניות ואנשובי
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם בצל אביב, אנשובי, עגבניות שריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אנשובי, עגבניות ושעועית ירוקה קוסקוס, בצל מקורמל ושעועית Fava (שעועית רחבה), ו כרובית, אנשובי ועגבניות.
הוראות
בלאנש את השעועית המוקפצת במים רותחים למשך דקה אחת.
מסננים לתוך מסננת ולהחזיק תחת מים קרים זורמים כדי לקרר אותם במהירות.
לנקז שוב לקלף את העור החיצוני קשה לעשות חתך בחלק העליון ולפוצץ את השעועית החוצה.
מחממים את השמן במחבת ללא מקל עד חם מאוד, מוסיפים את העגבניות ומטגנים על חום גבוה עד המיצים מתחילים לרוץ caramelise. עצה בצל האביב ושום ומבשלים מעל חום בינוני במשך 1-2 דקות עד הבצל רק מתחיל לרכך והשום מתחיל להפוך זהב. עכשיו להוסיף את השעועית ומטוגנים במשך 1-2 דקות עד מחומם דרך. מערבבים את האנשובי כך שהם מתפרקים, מתבלים בטעם מלח ופלפל שחור טחון טרי, ואז מערבבים במרג ' ורם או פטרוזיליה ומגישים.