שעועית שחורה ואורז עם עוף וסלסה תפוחים
עם כפית נסו אורז סלסה עם שעועית שחורה ותירס, עוף סלסה ושעועית שחורה, ו סלסה ורדה עוף עם שעועית שחורה (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
946 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אורז חום או לבן מבושל 850 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. שעועית שחורה, שטופה ומרוקנת 2 חתיכות טופי הית' בר 1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר כוסברה קצוצה, מחולקת 1 חתיכות טופי הית' בר 3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ' 3 שיני שום, טחון 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קצוץ תפוח סבתא סמית קלופים 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר פלפל ירוק קצוץ דק 1 אוראו ממולאים כפולים כוסברה טחונהname 6 שרימפס וורידים מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי 1 אוראו ממולאים כפולים (או יותר) מיץ ליים טרי 4 פלחי ליים 4-6 710 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מרק עוף במלח נמוך 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל אדום קצוץ דק, מחולק 907 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 2-3-עוף צלוי lb, עור מושלך ובשר מגורר 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר 2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.