קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות9
מגזין

שעועית שחורה לבישול איטי

שעועית שחורה לבישול איטי
שעועית שחורה מתבשלת לאט יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חזיר, שיני שום, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-35 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו שעועית שחורה לבישול איטי, איך: שעועית שחורה לבישול איטי, ו שעועית שחורה לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולמיין שעועית על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
מניחים שעועית ב6-qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
הוסף מים 2 אינץ ' מעל שעועית; תן להשרות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
לנקז ולשטוף. להחזיר שעועית לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 2 כפות. טפטוף במחבת. בייקון קראמבל; להוסיף לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בצל מטוגן, סלרי ושום בטפטופים חמים 7 עד 8 דקות או עד למכרז. להפחית את החום בינוני, ומערבבים חזיר, כמון, פלפלים טחונים. Saut 5 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים ב 1/2 מרק עוף כוס, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת; להוסיף תערובת לבישול איטי. מערבבים במרק עוף שנותר ומים כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מכסים ומבשלים על 5 שעות גבוהות או 8 שעות נמוכות או עד שעועית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי